16/4/10

Σχετικά με την εισαγωγή αλλοδαπών στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Souidos

Aναφέρομαι στην εγκύκλιο του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και τη δυνατότητα που δίνεται στους έχοντες την ελληνική ιθαγένεια, να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Το γεγονός λοιπόν ότι η εν λόγω είδηση ανακοινώθηκε την ίδια ημέρα που ψηφίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο (και εννοείται ότι κανείς δημοσιογραφίσκος δε θα το αναφέρει) καθώς και...


...το ότι εμφανίστηκε λίγο καιρό μετά την απρόσκοπτη από τα ΜΜΕ επίθεση κατά του τμήματος των ΟΥΚ (και κατ’ επέκταση όλων των ενστόλων), που υποτίθεται ότι φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, και για την οποία υπόθεση (μετά τις αμέτρητες συγνώμες της κυβερνήσεώς μας στους «φίλους» μας αλβανούς) δεν ξανακούστηκε τίποτε, με κάνει πλέον να αμφιβάλλω για την πιθανή ηλιθιότητα των τριακοσίων της βουλής (με πρωτεργάτη την κυβέρνηση).

Αντιθέτως, οι όλες ενέργειες δείχνουν πλέον άψογα σχεδιασμένες και προμελετημένες αν κάποιος τις δει συγκεντρωτικά, με σκοπό την πλήρη παράδοσή μας, στο πολύ κοντινό μέλλον, στους φιλικούς μας γείτονες ή στους σπόνσορές τους.

Η εγκύκλιος λοιπόν αυτή δίνει τη δυνατότητα στους «έλληνες» μουσουλμάνους (οι οποίοι αυτοαποκαλούνται τούρκοι της Θράκης), καθώς και στους «έλληνες» αλβανούς, να αποφοιτήσουν ως αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού, αεροπορίας και ναυτικού, τοποθετώντας τους σε καίριες για την ελληνική άμυνα θέσεις, προκειμένου να τις «υπερασπιστούν» από τα εχθρικά αδέλφια τους.

Δε γνωρίζω το εύρος της φαντασίας σας, προσπαθήστε όμως να φανταστείτε μουσουλμάνο πιλότο (δηλαδή τούρκο της Θράκης) να καταδιώκει τούρκο πιλότο που παραβιάζει τον 25ο παράλληλο (ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο), μουσουλμάνο ναύτη να «κλειδώνει» στόχους του εχθρικού ναυτικού, ή αλβανούς – μουσουλμάνους στρατιωτικούς να παρατάσσουν τις μονάδες τους για να αντιμετωπίσουν θερμό επεισόδιο στα σύνορα.

Και στη συνέχεια προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα γίνει σε 20 ή 30 χρόνια, που οι εν λόγω αξιωματικοί θα επανδρώνουν καίριες για την εθνική μας ανεξαρτησία θέσεις, όπως στα γενικά επιτελεία ή σε ευαίσθητες, λόγω οπλικών συστημάτων ή αποστολών, μονάδες. Και επειδή η δική μου φαντασία είναι πολύ περιορισμένη, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τί αντιμετώπιση θα είχε ένας Έλληνας επιτυχών σε τουρκική στρατιωτική σχολή, σίγουρα πάντως θα υπήρχαν πολλές σεξουαλικές σκηνές.

Και δυστυχώς έπεται συνέχεια....

Αν τελικά επιτραπεί η είσοδος των αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και η κατάργηση του εθνοσήμου του στρατού, αφού στο κέντρο φέρει το Σταυρό, η αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και η παύση των χριστιανικών τελετών που λαμβάνουν χώρα στις ένοπλες δυνάμεις, η αφαίρεση του Σταυρού από τη Σημαία μας, αφού σε αυτή ορκίζονται οι αξιωματικοί και μάλιστα ότι θα την υπερασπίζονται «μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους», και γενικά ό,τι μπορεί να προσβάλλει τη θρησκεία ενός μη χριστιανού.

Κινδυνεύοντας λοιπόν να χαρακτηριστώ ακροδεξιός -πιστέψτε με όμως ότι γράφω καθαρά από αγάπη προς την πατρίδα μου- απευθύνομαι στους υψηλόβαθμους Έλληνες (για λίγο ακόμη) αξιωματικούς ζητώντας τους, αν έχουν λίγη τσίπα επάνω τους και αν ο Εθνικός μας Ύμνος τους προκαλεί ακόμη ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας, να εναντιωθούν σε αυτήν την προδοτική απόφαση με οποιοδήποτε μέσο (πειθώ, απειλή και γενικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ).

Η ιστορία δε θα γράψει ως προδότες μόνο τους πολιτικούς (που έτσι και αλλιώς πάλι τα παιδιά τους θα ψηφίζουμε ως σωτήρες μας μετά από χρόνια), αλλά κυρίως εσάς που ήσασταν σε θέσεις από όπου μπορούσατε να το αποτρέψετε και δεν το κάνατε. Εξάλλου γι’ αυτό σας πληρώνουμε και γι’ αυτό ορκιστήκατε!

Πριν χαθεί και το τελευταίο ίχνος ελπίδας και επειδή πλησιάζει ο καιρός που θα μας ξυπνάει η φωνή κάποιου ιμάμη από τζαμί, θα σας φωνάξω άλλη μία φορά...

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ !!!




Σχετικά με το θέμα :

Ελληνικός Στρατός Τέλος - Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και όλοι οι αλλοδαποί !!!



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share