19/4/10

Η Κατσέλη επιχορηγεί επενδύσεις εκτός Ελλάδας

Οικονομική επίθεση κατά πάντων μπορεί να κάνει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όμως η κυρία Κατσέλη θεωρεί σωστό το να επιχορηγεί επένδυση στην Βουλγαρία, δίνοντας δουλειά σε 686 Βούλγαρους!!!

Με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κυρίας Κατσέλη, τιτλοφορείται η «Ολοκλήρωση – οριστικοποίηση του κόστους, πιστοποίηση της έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης “ΧΑΡΙΕΣΣΑ ΜΕΠΕ”, που.......έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 2601/98», και που δημοσιεύεται στο υπ’ αριθμ. 365 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 31ης Μαρτίου 2010.

Με την εν λόγω απόφασή της, η εν λόγω υπουργός πιστοποιεί την ολοκλήρωση και έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της εν λόγω επένδυσης και ΕΓΚΡΙΝΕΙ την καταβολή στην εν λόγω Εταιρεία επιχορήγησης ύψους 349.063 ευρώ !

Η γενναίως χρηματοδοθείσα επένδυση αναφέρεται στην ίδρυση μονάδας ραφής ενδυμάτων, που απασχολεί «686 (!!!) άτομα, έναντι 200 της απόφασης υπαγωγής».

Αλλά, πού έχει εγκατασταθεί αυτή η μονάδα, με την τόσο καταλυτική αναπτυξιακή παρουσία, και την αδιαμφισβήτητη ευεργετική συμβολή στην τόνωση της τοπικής απασχόλησης;

Μήπως σε καμμιά γειτονιά στις παρυφές των Συγκροτημάτων της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;

Μήπως σε καμμιά ψυχοραγούσα Βιομηχανική ή Βιοτεχνική Περιοχή αυτής της «έρημης χώρας»;

Μήπως σε καμμιά λαθρομεταναστοκρατούμενη γωνιά της ξεχασμένης Ελλάδας;

Μήπως σε κανένα λησμονημένο νησί, που τ’ όνομά του περνάει ως διάττων αστήρ από τις οθόνες της επικαιρότητας μόνον όταν το προσεγγίζουν θαλάσσια ή εναέρια οθωμανικά ασκέρια;

Όχι! Μήδε σε πόλη βρίσκεται, μήδε σ’ ερημονήσι!

Η επένδυση που επιβραβεύεται και επιχορηγείται με 350 χιλιάδες ευρώ από την κυρία Λουκία-Ταρσίτσα Κατσέλη βρίσκεται… (να το πάρει το ποτάμι; ας το πάρει, σε μια επί λέξει αντιγραφή της εγκριτικής κατσέλειας απόφασης):

Βρίσκεται «στις περιοχές “Ξαντάσκι” και “Αμπλάνιτσα” Βουλγαρίας»!!!

Κυρία Λούκα μας, σε ποιά Χώρα υπουργεύετε;

Την Οικονομία ποιάς Χώρας έχετε αναλάβει (και ορκιστεί – λέμε τώρα…) να ανορθώσετε;

Μήπως υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχετε καταλάβει; Ή μήπως μέχρι τώρα δεν σας είχαμε καταλάβει εμείς;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share