8/4/10

Στενός συνεργάτης του Μητροπολίτη Ιερώνυμου δηλώνει πως δεν είναι σίγουρος οτι υπήρξε Ιησούς

Συνέντευξη από τον εφημέριο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, 42χρονο παπα-Μάξιμο Παπαγιάννη πήρε ο εβραιολάγνος δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης, στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής.

Κι όπως ομολογεί στον πρόλογο, αποφάσισε να μιλήσει με τον αντιρατσιστή ιερέα επειδή διάβασε σε εθνικιστικά έντυπα (εννοεί τον «Στόχο») ότι έκλεισε τις πόρτες του μεγαλυτέρου ναού των Βαλκανίων για να συλλάβει η Αστυνομία τους κατοίκους της περιοχής που διαδήλωναν εναντίον των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να τον γιουχάρει κάθε Κυριακή το ποίμνιο...



Μια ολόκληρη σελίδα μεγάλου σχήματος είναι η συνέντευξη του παπα-Μάξιμου και πρόκειται για σωστό περιβόλι, που επιβεβαιώνει πως οι νέοι κληρικοί είναι δεδηλωμένοι απάτριδες. Σημειώνω 3 σημεία που εξέπληξαν ακόμη κι εμένα:

1) Ο Ιερώνυμος διόρισε τον Μάξιμο εφημέριο στον Άγιο Παντελεήμονα, επειδή έχει ντοκτορά στον αντιρατσισμό και έχει ζήσει τον ρατσισμό στο πετσί του, ως παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία.

2) Όποιος λαθρομετανάστης πάει και τον βρεί και του πεί ότι πεινάει, ο πατήρ Μάξιμος τον συνοδεύει μέχρι το κοντινότερο σουπερ-μάρκετ και του αγοράζει τρόφιμα.

3) Ο αντιρατσιστής ιερέας έχει καθιερώσει δύο λειτουργίες κάθε Κυριακή στα γεωργιανά και στα σλαβονικά! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: Θα καταργήσουν και την Ελληνική Γλώσσα οι αντιρατσιστές παπάδες σου, Ιερώνυμε Λιάπη; Απαγορεύεται να ακουστεί το Ευαγγέλιο στα νέα ελληνικά και επιτρέπεται να ακουστεί στις γλώσσες των λαθρομεταναστών;

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής, Μάριος Μπέγζος, βγήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη (ΕΤ-1) και μας είπε ότι δεν είναι σίγουρο πως ο Ιησούς Χριστός υπήρξε Ιστορικό Πρόσωπο!!

Άλλες μαρτυρίες λένε ότι υπήρξε, κι άλλες ότι δεν υπήρξε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, διευκρίνισε ο Μάριος: Αρκεί να πιστεύουμε στην διδασκαλία του!..

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, αν αυτό δεν είναι λόγος άμεσου αφορισμού του πάμπλουτου (πήρε μεγάλη προίκα!) καθηγητή Μπέγζου, τότε τι πρέπει να κάνει για να τον σουτάρεις από δίπλα σου; Το βιντεάκι με την Βαγιάννη και τον Μπέγζο το έχω στο αρχείο μου, για να μη διανοηθεί κανείς πονηρός να με διαψεύσει…


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από :
Stoxos.gr




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share