30/4/10

Οι μαριονέτες της Τρόικας ετοιμάζονται να σφίξουν κι άλλο τη θηλιά στο λαιμό του Έλληνα

Ακόμη μια νέα σειρά επώδυνων μέτρων ετοιμάζεται να ανακοινώσει στον Ελληνικό λαό η κυβέρνηση κοινωνικής εξαθλίωσης του ΠΑΣΟΚ.

Η Υπουργός Αγροτικής εξαφάνισης Κατερίνα Μπατζελή κέρασε κρασιά αξίας 7.000 ευρώ τους αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να εγκαινιάσουν την κατάληψη της χώρας πίνοντας στην υγειά μας....



Η αντιπροσωπεία της Τρόικας ευχαρίστησε την κ.Μπατζελή ενημερώνοντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να τελειώνει με τα όσα εδώ και καιρό έχουν συμφωνήσει και να ανακοινώσει επιτέλους τα νέα μέτρα σε αυτούς θα πληρώσουν τα τοκοχρεωλύσια του δανεισμού.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε σαν χάρη για τα κρασιά που τους κέρασε η κ.Μπατζελή να του παραχωρηθεί μια μικρή πίστωση χρόνου, πριν την επίσημη ανακοίνωση, για να προετοιμάσουν λίγο τον κοσμάκη τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης (μην πάθει κανένα ξαφνικό) και τεκμηρίωσε το αίτημα του εξηγώντας στους αξιωματούχους για το κακό ελάττωμα που έχουμε εδώ στην Ελλάδα να διαδηλώνουμε την Πρωτομαγιά.

Φημολογείται επίσης οτι μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Πεταλωτή ο οποίος είπε στον πρωθυπουργό οτι ανακοίνωσε τα σκληρά μέτρα την προηγούμενη φορά και τώρα είναι σειρά του πρωθυπουργού να τα ανακοινώσει στον κόσμο. Ο πρωθυπουργός, ισχυριζόμενος οτι μπορεί να μπερδευτεί και να κάνει κανένα σαρδάμ κατά την ανακοίνωση, του απάντησε πως αυτός ήταν εκείνος που ανακοίνωσε, έστω και μαγνητοσκοπημένα, την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ από το Καρπενήσι , θυμίζοντας στον κ.Πεταλωτή τον θεσμικό του ρόλο ώς κυβερνητικού εκπροσώπου.

Eκνευρισμένος ο κ.Πεταλωτής του απάντησε στον πρωθυπουργό, πως αν είναι έτσι, δεν θα ξαναπεί στον κόσμο οτι η κυβέρνηση κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα γιατί γελάνε απο κάτω οι δημοσιογράφοι και ξεχνάει τα λόγια απο το ποίημα του.

Με αφορμή τη γκρίνια ο κ.Λοβέρδος άρχισε κι αυτός τα δικά του λέγοντας πως είχε κάνει δηλώσεις πως θα παραιτηθεί αν κόψουν το 13ο μισθό ενώ τους ρώτησε μήπως είναι καλύτερα να κάνουν ανασχηματισμό φοβούμενος μην τον πάρουν με τις πέτρες για το ασφαλιστικό.

Όλοι μαζί κατέληξαν στο συμπέρασμα να τα πεί καλύτερα πρώτα η τηλεόραση να μετρήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου και κανόνισαν για σήμερα να συνεδριάσουν.

Έτσι σύμφωνα με την τηλεόραση. Η νέα σειρά από χαράτσια περιλαμβάνει :

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο Τομέα

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στις συντάξεις του δημόσιου τομέα

Την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα

Την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα

Αύξηση του ορίου των απολύσεων

Περαιτέρω μείωση των πάσης φύσεως αποζημιώσεων

Πάγωμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Αύξηση το ΛΑΦΚΑ, που θα φτάσει εως και το 15%

Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων

Περαιτέρω αύξηση των έμμεσων φόρων

Περαιτέρω αύξηση σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα

Νέα αύξηση του ΦΠΑ από το 21% στο 23%!

Kalo Kouragio...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share