6/4/10

Tου έπεσε βαρύ το αρνί και είδε τι τραβάνε οι κοινοί θνητοί

Ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, το Πολυνδένδρι Ημαθίας προκειμένου να γιορτάσει οικογενειακά τις Άγιες μέρες του Πάσχα, όταν το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, "έτρεχαν" τον υπουργό αφού...



...δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου της Βέροιας ήταν χαλασμένος . Στη συνέχεια μετέφεραν τον υπουργό στο νοσοκομείο της Νάουσας και απο εκεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Νίμιτς».

Το σίγουρο είναι πως μέσα απο την περιπέτεια υγείας που είχε ο υπουργός πήρε και ένα μάθημα για να καταλάβει τι ταλαιπωρία τραβάει καθημερινά ο μέσος πολίτης έχοντας να αντιμετωπίσει ένα εξαθλιωμένο σύστημα υγείας.


Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς έσπευσε γρήγορα να τα "μπαλώσει" δηλώνοντας ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε πως εξαντλήθηκε η λυχνία του αξονικού τομογράφου και η αντικατάστασή της θα γίνει άμεσα.

Ευτυχώς δηλαδή που αδιαθέτησε ο υπουργός και θα φτιάξουν τον αξονικό τομογράφο στη Βέροια .

Σε διαφορετική περίπτωση ποιος ξέρει αν θα νοιαζόταν να τον φτιάξουν και πότε...




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share