13/4/10

Zάκυνθος : Οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου Καθαριότητας θα στραφούν κατά των πρώην προέδρων της επιχείρησης

Πολύ σημαντική ήταν η απόφαση των εργαζομένων του Συνδέσμου Καθαριότητας να στραφούν κατά των πρώην προέδρων της Επιχείρησης, με αφορμή τα χρέη που υπάρχουν προς αυτούς και τα οποία φτάνουν στις 780.000 ευρώ.

Μέσω νομικής διαδικασίας, οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των προηγούμενων προέδρων, καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, ούτως ώστε να...



... υπάρξει ηθική ικανοποίηση περισσότερο και λιγότερο οικονομική.

Στο “στόχαστρο” είναι ο Διονύσης Ιθακήσιος και ο Διονύσης Βίτσος, αφού ο θοδωρής Τσουκαλάς είχε διατελέσει πρόεδρος μόνο του Συνδέσμου Καθαριότητας, και όχι της Επιχείρησης. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας στον Σύνδεσμο (Φεβρουάριος 2007 έως και Απρίλιος 2008), δεν υπήρχαν χρέη προς τους εργαζόμενους και προς Δημόσιες Υπηρεσίες, όπως είναι η Εφορία και το ΙΚΑ.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο κ. Τσουκαλάς θα αποφύγει τις δικαστικές περιπέτειες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα υπέρογκα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Τώρα που άνοιξε ο “ασκός του Αιόλου”, δεν βλέπουμε να κλείνει εύκολα για ορισμένους.

Και κάτι ακόμα: Φημολογείται ότι υπάρχουν αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες από το 2000 έως το 2006 τα μέλη είχαν αποφασίσει να μη γίνονται προσλήψεις στην Επιχείρηση.

Τελικά, όχι μόνο έγιναν, αλλά φτάσαμε σε σημείο οι μισοί Ζακυνθινοί να είναι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Imerazante.gr



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share