15/5/10

Ας πάρουμε μια γεύση απο Τουρκική φιλία (Βίντεο ντοκουμέντα)

Τα παρακάτω βίντεο ντοκουμέντα έχουν γυριστεί περίπου ένα χρόνο πρίν και αφορούν την Τουρκική αεροναυτικές άσκηση Efes 2009 (ΕΦΕΣΟΣ 2009) το σενάριο τις οποίας προέβλεπε αποβάσεις από θαλάσσης και αέρος σε Ελληνικά νησιά, τον σφοδρό βομβαρδισμό των Ελληνικών θέσεων και την αποβίβαση χιλιάδων στρατιωτών από εκατοντάδες σκάφη των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων.

Τη άσκηση παρακολούθησε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια βήμα προς βήμα, ο κουμπάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος μάλιστα...


...εμφανώς ικανοποιημένος συνεχάρη τους Τούρκους Στρατηγούς για την εικονική κατάληψη Ελληνικού νησιού από τις Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Η Ελληνική πλευρά όχι μόνο δεν έχει σκεφθεί ποτέ να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τέτοιου είδους επιθετικά σενάρια σε βάρος της Τουρκίας, αλλά αν κρίνουμε απο τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης απαγορεύει και τιμωρεί ακόμη και τις φωνές των Ελλήνων βατραχανθρώπων αν τυχόν ακουστεί κανένα σύνθημα.

Αξίζει να τονιστεί ότι στη διάρκεια της εν λόγω άσκησης, αποσπάσματα της οποίας θα παρακολουθήσετε ο Ταγίπ Ερντογάν, παρουσία του συνόλου της Τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές κατάληψης Ελληνικού νησιού και δήλωσε βαθιά ικανοποιημένος από τις ικανότητες των Τουρκικών δυνάμεων.



Η ίδια άσκηση μαζί με άλλες δύο Τουρκικές ασκήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή...



Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες , Ελληνική κυβέρνηση προέβην σε μια πρωτοφανή κίνηση επικυρώνοντας απαίτηση της Άγκυρας για Τούρκικές αεροναυτικές ασκήσεις οι οποίες αυτή τη φορά θα φθάσουν δυτικά της Κρήτης, της νότια Πελοποννήσου και Κυθήρων! (Δείτε το θέμα εδώ)

Διαβάστε επίσης:

Απαγορευμένη ζώνη το μισό Αιγαίο για τους Έλληνες πιλότους λόγο Τουρκικής άσκησης

Στέλνουν πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν παρέλαση στην εθνική επέτειο της Τουρκίας

H Τουρκία αναλαμβάνει τον έλεγχο ασφαλείας του Αιγαίου !


Ελληνικός Στρατός Τέλος - Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και όλοι οι αλλοδαποί !!!


Καταργούν τις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων - Ποιό το βρώμικο σχέδιο της κυβέρνησης

Τα χαλιά στρώθηκαν, τα λάβαρα αναρτήθηκαν - Μεγαλοπρεπής υποδοχή του Σουλτάνου στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. (Δείτε τα βίντεο)

Απολογισμός απο την Τουρκική επίθεση "φιλίας" στο Γιουνανιστάν

Tι παράξενο συνέβη κατα τη συνομιλία Παπανδρέου - Ερντογάν ;




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share