25/4/10

Τα τσουτσέκια της δημοσιογραφίας υποδέχτηκαν με γλειψίματα τους επιθεωρητές του ΔΝΤ (Δείτε το βίντεο της ντροπής)

Ένα βίντεο τηλεοπτικής αηδίας για γερά νεύρα....

Χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και με συμπεριφορά υποανάπτυκτων ιθαγενών της μπανανίας υποδέχτηκαν τα τσουτσέκια της δημοσιογραφίας τους νέους κυβερνήτες της χώρας που ήρθαν στην Αθήνα να ολοκληρώσουν την διαδικασία ένταξης της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τελικά δεν έχουν άδικο οι Αξιωματούχοι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου για τη γνώμη που έχουν σχηματίσει για τη χώρα μας , αφού με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα....



...τα γλειφτράκια της δημοσιογραφίας τους κυνηγούσαν με νάζια και άλλα καραγκιοζιλίκια του τύπου “Koρίτσια ήρθε ο Αμερικάνικος στόλος.”

Δείτε στο βίντεο της ντροπής το κοριτσόπουλο του ΑLPHA με περισσή δουλοπρέπεια να κυνηγά στο δρόμο τους επιθεωρητές του ΔΝΤ με εκφράσεις του τύπου “Μr ...Mr... Please …please.... Do you like Athens ? Do you like the Greek people “ (Κύριε , κύριε παρακαλώ...παρακαλώ Σας αρέσει η Αθήνα ... Σας αρέσουν οι Έλληνες ;)

Λες και ήρθαν στην Αθήνα για τουρισμό και θα απαντούσαν και στο ερώτημα αν τους αρέσουν οι Έλληνες , λές και τους ενδιαφέρει και η γνώμη των Ελλήνων γι'αυτούς....

Λαoυτζίκουλας ρεπορτάζ , με τίτλο "Τους αρέσει η Αθήνα"

Η πλάκα είναι (όπως θα δείτε και στο βίντεο) οτι οι Αξιωματούχοι δεν έβγαλαν λέξη στο γελοίο ερώτημα: “Σας αρέσουν οι Έλληνες ;” αλλά η προπαγάνδα του καναλιού στην προσπάθεια να αγαπήσουν οι Έλληνες τους νέους κυβερνήτες, τροποποίησε το ρεπορτάζ λέγοντας “Ο κ.Τόμσεν δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την πρωτεύουσα της Ελλάδος” (Λες και δεν κρατιόταν απο τη χαρά του ο φιλέλληνας που ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να φάει φάει σουβλάκια και να χορέψει συρτάκι)

Το τσουτσέκι της δημοσιογραφίας συνεχίζει :“Will you visit Athens again ?... with your family ” (θα ξαναεπισκεφθείτε την Ελλάδα ;; ... με την οικογένεια σας )

Tι να σου απαντήσει τώρα το ΔΝΤ μωρή γελοία ;;; Oτι θα ξανάρθει με τη μάνα του και την πεθερά του ;;;

Το χαϊβάνι που στείλανε για ρεπορτάζ συνεχίζει ρωτώντας τους επιτηρητές να της πούν στο δρόμο για τα νέα μέτρα :

“Can you tell us about the measures , its very important for us...its about our future... We want your opinion” (Μπορείτε να μας πείτε για τα νέα μέτρα <που θα μας φορέσετε> είναι πολύ σημαντικό για εμάς (τους Έλληνες) είναι για το μέλλον μας – Θέλουμε τη γνώμη σας)

Έχεις καταλάβει βρε ρεζιλίκι γιατί ήρθε το κλιμάκιο του ΔΝΤ , που θές να σου πεί και το μέλλον σου στο δρόμο ;; ....

Δεν σε ενημέρωσαν απο το κανάλι πριν σε στείλουν για ρεπορτάζ στο δρόμο ;

Δυστυχώς για την Ελλάδα έχετε μείνει στην εποχή του Greek souvlaki , Greek syrtaki , Greek kamaki , πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά τα καραγκιοζιλίκια και κανένα σοβαρό κανάλι δεν προβάλει τέτοια ρεπορτάζ.

Έχετε καταντήσει την τηλεόραση ένα απέραντο μεσημεριανάδικο προς αποβλάκωση του λαουτζίκου είλωτα

Ο κόσμος έχει αηδιάσει με την τηλεοπτική προπαγάνδα υπέρ του ΔΝΤ

Mπορεί εσείς οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης να τα΄χετε πάρει χοντρά για να προπαγανδίζετε αλλά ο λαός τα'χει πάρει στο κρανίο μ'όλες αυτές τις αηδίες που του πλασάρετε κάθε μέρα απο το πρωί μέχρι το βράδυ.


Δείτε το βίντεο της ξεφτίλας που θα σας θυμίσει εποχές του τύπου “Τρέξτε ήρθε ο Αμερικάνικος στόλος στο λιμάνι “ ....

Θα τα λένε οι επιθεωρητές μεταξύ τους και θ' αναρωτιούνται βρε που πέσαμε (ούτε στην Αργεντινή έτσι ) θα τα διαβιβάσουν και στην υπηρεσία τους και κει να δείς μέτρα που θα πέσουν με τέτοια χαϊβάνια που μας έχουν περάσει....






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share