11/5/10

Οι Τούρκοι "ανακάλυψαν" ιδιοκτήτη της Αγιάς Σοφιάς

Απίστευτα πράγματα δημοσιεύονται στην εφημερίδα Milliyet, όπου ο γενικός διευθυντής βακουφικών ιδρυμάτων (τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς σε ναούς, μοναστήρια, σχολεία κ.ά.) της Τουρκίας, Γιουσούφ Μπεγιαζίτ, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγια-Σοφιάς!

Όπως διευκρινίζει με σκωπτική διάθεση η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγια-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος...



Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας, ανήκουν στον Ebul Fetih Sultan Mehmet, γνωστό ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ο Πορθητής, αυτός που κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη το 1453.

Θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους Οθωμανούς Σουλτάνους, που ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι θεωρούν ως μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία τους, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Επειδή όμως το κατά τους Τουρκικούς τίτλους "ιδιοκτήτης" έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια τώρα οι Τούρκοι ψάχνουν να βρούν τους απογόνους του!

Καλό Κουράγιο Ελλάδα... Οι εθνοσωτήρες σου θα αποκαταστήσουν την τιμή σου μεθαύριο που θα'ρθει ο Σουλτάνος στην Αθήνα να επιθεωρήσει το τζαμί στο Βοτανικό.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα και μάλιστα με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων !



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share