15/5/10

Το θέατρο ήταν έτοιμο και οι καραγκιόζηδες στη θέση τους

Γράφει ο admin του Ελληνική Άποψη

24 ώρες αφότου πάτησε ο "σουλτάνος" το πόδι του στην Ελλάδα και με την οποια νηφαλιότητα μας δίνει η απόσταση έστω και αυτού του ελάχιστου χρόνου....
Ρωτάμε τους υποστηρικτές της....¨ελληνοτουρκικής φιλίας".

Τι καταφέρατε κύριοι με αυτή την επίσκεψη;

Το μόνο που καταφέρατε είναι να αναβαθμίσετε την Τουρκία στα μάτια των Ευρωπαίων και να εμφανίζετε σήμερα στο σύνολο του ξένου τύπου ως ο "φιλεύσπλαχνος" γείτονας που θα..."βοηθήσει" οικονομικά την χώρα μας...


"Αλληλεγγύη της Τουρκίας" αναφέρουν τα δημοσιεύματα.


Το θέατρο όμως ήταν έτοιμο πριν ακόμα φτάσει ο τουρκος πρωθυπουργός.
Με την συνέντευξη που έδωσε στο κρατικό κανάλι αναμασώντας τα γνωστά επιχειρήματα που υποκρύπτουν τις τουρκικές διεκδικήσεις.

"Γνωρίζω πολλούς Ελληνες που μετανάστευσαν απο την Τουρκία στην Ελλάδα!!!!δήλωσε"
Και απευθυνόμενος στην ακριβοπληρωμένη δημοσιογράφο των 12.000 ευρώ μηνιαίως....

"Κατάγεστε και εσείς απο την Σμύρνη αν δεν κανω λάθος" της είπε.

Και η ανόητη δημοσιογράφος-παρουσάστρια-δημόσια υπάλληλος της ΝΕΤ χαμογέλασε....
Χαμογέλασε την στιγμή που θα έπρεπε αν είχε τσίπα να του απαντήσει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Υπάρχουν εκατ. Ελληνες που με την βία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους για να γλυτώσουν απο την τουρκική βαρβαρότητα.

Υπάρχουν Ελληνες που σφαγιάστηκαν τόσο στην Σμύρνη όσο και στην Πόλη αλλά και την μαρτυρική Κύπρο.

Η ίδια ακριβώς αντιμετώπιση υπήρξε και απο τους πολιτικούς.

Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για τις δηλώσεις περί "άοπλων" μαχητικών που μπορούν ελευθερα να πετούν πάνω απο τα ελληνικά νησιά.

Κανείς δεν είπε κουβέντα για την "Θάλασσα που μας ενώνει" ώστε να φτάνουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία στο Σούνιο.

Κανείς δεν μίλησε για την πολιτική εξοπλισμού απο μέρους της Τουρκίας όχι μονο της ίδιας αλλά και των άλλων "φίλων" μας των Σκοπιανών.

Αποδέχτηκαν σιωπηλά την εξίσωση του Οικουμενικού Πατριάρχη που είναι ΟΜΗΡΟΣ της Τουρκίας με την εκλογή του ψευδομουφτή της Θράκης που λειτουργεί ως όργανο του τουρκικού προξενείου.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ;
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Πουθενά.Οι "ανθρωπιστές" πισωγλέντιδες των εκατ. ευρώ κρατικών επιχορηγήσεων που ανυσηχούν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εξαφανίστηκαν.

"Αλλαγή σελίδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις" προανήγγειλαν και για το λόγο αυτό κουβάλησαν και ειδικούς (ποιο ειδικούς απο τις Ρεπούσιδες) για να προσπαθήσουν να πλαστογραφήσουν για μια ακόμα φορά την ιστορία.

Ακόμα και η συμφωνία επαναπροώθησης λαθρομεταναστών ήταν μια παρωδία αφού σύμφωνα με αυτή η Τουρκία θα δέχεται 1.000 άτομα το χρόνο!!!!
Οταν τα ελληνικά σύνορα περνούν ανω των 100.000.


Ετσι λοιπόν παίχτηκε το έργο με χαμόγελα συγκαταβατικότητας,"κατανόηση" και ελπίδες.... για ολοκληρωτική παράδοση του ελληνισμού στην αγκαλιά της Τουρκίας.
Μέχρι που έφτασε ο τουρκος πρωθυπουργός να κάνει αβάντα στην κατοχική κυβέρνηση συνιστώντας στα υπόλοιπα κόμματα να στηρίξουν τα οικονομικά μέτρα και να μην κάνουν...φασαρίες.

Αν αυτά δεν συνιστούν ΠΡΟΔΟΣΙΑ τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει δυναμικά.Να εκδιώξει την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και των συνεργατών της.Μακριά απο μικροκομματικά διλήμματα πρέπει να πολεμήσει όχι μόνο για την δική του επιβίωση αλλά και την επιβίωση του έθνους.

Οσο για την κατοχική κυβέρνηση και τους δωσίλογους που τους ακολουθούν να ξέρουν ένα πράγμα ότι Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share