30/5/10

Αεροψεκασμοί Chemtrails - Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε !

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταίως για τα ChemTrails. Τι είναι όμως τα ChemTrails ;

Συχνά παρατηρούμε το φαινόμενο τα αεροσκάφη που πετούν να αφήνουν πίσω τους μεγάλες χημικές γραμμές που εκτείνονται για χιλιόμετρα παραμένουν εμφανή για πολύ ώρα στον ουρανό αυτό λέγετε ChemTrails.

Υπάρχουν επίσης τα ConTrails δηλαδή γραμμές που διαλύονται στον ουρανό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και NoTrails δηλαδή όταν τα αεροσκάφη δεν αφήνουν καθόλου γραμμές (ίχνη) στον ουρανό.

Ας δούμε όμως τι σημαίνουν όλα αυτά...


Ορισμένοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις γραμμές αυτές πίσω απο τα αεροσκάφη οτι δημιουργούνται απο το "πάγωμα" των καυσαερίων του αεροσκάφους ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για υδρατμούς.

Πώς γίνεται όμως την ίδια στιγμή 2 αεροπλάνα που τυγχάνει να διασταυρώνονται οι πορείες τους στον ουρανό... το ένα να αφήνει πίσω του γραμμές και το άλλο όχι ;


Tι συμβαίνει όταν οι γραμμές αυτές ξαφνικά σταματούν και ξεκινούν πάλι λίγο αργότερα;


Σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς οτι "μπουκώνει" η τουρμπίνα του αεροσκάφους ή οτι τα αεροσκάφη κατα τη διάρκεια της πτήσης ανοιγοκλείνουν τους κινητήρες τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα φαίνεται οτι κάποια αεροσκάφη έχουν "ζαλιστεί" αφού η πορεία τους φαίνεται πολύ παράξενη.....

Είναι γεγονός όμως οτι έχουν αναφερθεί πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις χωρίς ποτέ να δοθεί κάποια λογική επίσημη απάντηση......


Κι επειδή ορισμένοι "πονηροί" αναρωτιούνται...

Τα αεροπλάνα που βλέπουμε να αφήνουν πίσω τους χημικές γραμμές ChemTrails είναι αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας που μεταφέρουν επιβάτες , που αποθηκεύουν τέτοια ποσότητα χημικών oυσιών ;;

Aπαντούμε λοιπόν σε αυτούς οτι , έχουν αναφερθεί περιπτώσεις πρόσμιξης χημικών ουσιών ακόμη και μέσα στα καύσιμα των αεροσκαφών τα οποία αναμειγνύονται με τη καύσιμη ύλη με σκοπό να απελευθερωθούν οι τοξικές ουσίες μέσα απο τα καυσαέρια του αεροπλάνου. Στην περίπτωση αυτή βέβαια ούτε καν οι ίδιοι οι πιλότοι δεν έχουν ιδέα τι προσμίξεις περιέχουν τα καύσιμα.

Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια που ο ψεκασμός πρέπει να είναι πιο ουσιαστικός πάνω απο συγκεκριμένους στόχους , τροποποιούνται εσωτερικά ακόμη και επιβατικά αεροσκάφη με σκοπό να περάσει απαρατήρητο το φονικό έργο τους.


Δείτε τώρα και αυτό...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share