26/5/10

Kράτος ρεμούλας , η ατιμωρησία επιβραβεύει του υπαλλήλους λαμόγια !

Μισθοσυντήρητοι με πολλά extra και τεράστιες περιουσίες

Επιβεβαιώνεται καθημερινά η ασυδοσία που διέπει το Ελληνικό Κράτος Περιορισμένης Ευθύνης αφού από έναν πρώτο έλεγχο της ακίνητης περιουσίας των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, προκύπτει ότι 70 υπάλληλοι διαθέτουν ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία από 800.000 ευρώ ως και 3 εκ. ευρώ.

Οι υπάλληλοι αυτοί διαθέτουν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας κατά μέσο όρο 1.228.337 ευρώ και αντίστοιχα δηλούμενο εισόδημα κατά μέσο όρο 50.834 ευρώ...


Η ρεμούλα συνεχίζεται κανονικά αφού μόνο σε ένα πρόχειρο πρώτο έλεγχο εμφανίστηκαν 234 υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, να ΜΗΝ έχουν υποβάλει καν φορολογική δήλωση την περίοδο 2007-2008 και ποιος ξέρει και πόσα έτη ακόμη έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια το κράτος ασυδοσίας που τους πληρώνει.

Τώρα το κράτος αυτό αποφάσισε να πραγματοποιήσει έλεγχο πόθεν έσχες, κι όσους πιάσει, με στόχο να τρομοκρατηθούν και η υπόλοιποι και να λουφάξουν για λίγο εως ότου περάσει η περίοδο της "καταιγίδας" για να συνεχίσουν και πάλι τη γνωστή ρεμούλα.

Αξίζει να τονιστεί οτι οι επίορκοι υπάλληλοι που αποδεδειγμένα κατάκλεβαν το δημόσιο "επιβραβεύονται" απο το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί αφού οι περισσότερες ποινές μετά απο ΕΔΕ και λοιπές χρονοβόρες διαδικασίες καταλήγουν μετά απο καιρό (μέχρι να ξεχαστεί το θέμα) σε απλές επιπλήξεις των υπευθύνων ενώ στη χειρότερη περίπτωση οι ποινή μπορεί να φτάσει σε στέρηση μισθού για κάνα μήνα εάν ο υπάλληλος έχει καταχραστεί πάρα πολλά χρήματα.

Στη συνέχεια ο επίορκος υπάλληλος συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στο πόστο του μόλις το θέμα ξεχαστεί το θέμα προάγεται κιόλας είς ανώτερα.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share