26/6/10

Η κυβέρνηση διαίρει και βασίλευε καλεί τους εφοριακούς να μην ανησυχούν

Η κυβέρνηση "διαίρει και βασίλευε" ενθαρρύνει τους φοροεισπράκτορές της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε. με ειδικές εξαιρέσεις.

Με τη λογική του "διαίρει και βασίλευε" η ΚΡΑΤΟΣ εταιρεία περιορισμένης ευθύνης καλεί του εφοριακούς να συνεχίσουν με "ηθικό ακμαιότατον" τις φοροεισπρακτικές επιδρομές στη "μαρίδα" των επαγγελματιών έτσι ώστε να βεβαιωθούν πάση θυσία πρόστιμα υπερ της κράτος Ε.Π.Ε τα οποία στο μέλλον θα εξαφανιστούν απο τα ταμεία του δημοσίου με τις γνωστές μεθόδους κρατικής ρεμούλας.

Κατα πάγια τακτική η κυβέρνηση προσπαθεί να εισπράξει πάση θυσία ζεστό χρήμα απο την παγωμένη αγορά χωρίς ασφαλώς να υπάρχει...


...καμία απολύτως ελπίδα σωτηρίας της αιχμάλωτης Ελληνική οικονομίας που την υποχρεώνουν να πτωχεύσει με όρους τρόικας.

Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο η ΠΟΕ ΔΟΥ μετά απο συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και τον υφυπουργό Φ.Σαχινίδη έλαβε σημαντικές υποσχέσεις απο τους προς το παρόν εκπροσώπους της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε. οτι θα γίνουν σημαντικές εξαιρέσεις για τους φοροεισπράκτορες της ΚΡΑΤΟΣ κατ' εξαίρεση βέβαία του νόμου για τα όσα προβλέπει για τους υπόλοιπους φορολογούμενους που αποτελούν τους... πελάτες.

Το μήνυμα ελπίδας συγκεκριμένα αναφέρει....

-Δεν θα υπάρξει καμία παραπέρα ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ και ειδικά στα ΔΙΒΕΕΤ για το 2010 και με το νέο μισθολόγιο το 2011 δεν θα υπάρξει μισθολογική ισοπέδωση.

-Για τα συνταξιοδοτικά ισχύει απολύτως ότι, για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31-12-2010 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και ως προς τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης. Πέραν του πρόσφατου νόμου που σας έχουμε αποστείλει, ο Υπουργός μας τόνισε ότι η διάταξη αυτή περιλαμβάνεται και στο μνημόνιο με τους δανειστές της χώρας.

Κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share