25/6/10

Αποκλειστικό : Σε σαλόνι παραλαβής γαμήλιων δώρων είχε μετατραπεί τελευταία το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Mαρτυρία σόκ , “καίει” τον Χρυσοχοϊδη.

Υπάλληλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά τον άδικο χαμό του 52 χρόνου υπασπιστή του υπουργού, λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει αποκλειστικά στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ τις συνθήκες που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία του υπαλλήλου, το τελευταίο διάστημα ο 7ος όροφος του υπουργείου....


.... οπου στεγάζεται το γραφείο του υπουργού , είχε μετατραπεί ούτε λίγο ούτε πολύ , σε σαλόνι παραλαβής γαμήλιων δώρων μετά τους πρόσφατους γάμους του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τη πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Μαρία Ματσούκα.

Ο υπάλληλος του υπουργείου εξηγεί γιατί τα μέτρα ασφαλείας στο θέμα παραλαβής δώρων για τον υπουργό ήταν εξαιρετικά ελαστικά και αποτελούσαν θέμα ρουτίνας στο υπουργείο.

“Ήταν σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα να λαμβάνουμε διάφορα πακέτα στο υπουργείο που αποτελούσαν γαμήλια δώρα και προοριζόταν αποκλειστικά για τον ίδιο τον υπουργό”

Ήταν θέμα ρουτίνας για τον φρουρό στην υποδοχή να παραδώσει ανυποψίαστος το πακέτο με το γκοφρέ περιτύλιγμα και την ένδειξη “προς τον υπουργό” στον υπασπιστή του κ.Χρυσοχοϊδη , συνηθισμένος απο τα γαμήλια δώρα με το φανταχτερό περιτύλιγμα που έφθαναν τελευταία στο υπουργείο”

Ο υπάλληλος αποκαλύπτει οτι , τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά ελαστικά για το συγκεκριμένο θέμα ρουτίνας αλλά ο ίδιος ο υπουργός φαίνεται πως τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας για τον εαυτό του , αφού δεν ακουμπούσε ποτέ τίποτα πριν το ελέγξει πρώτος ο υπασπιστής του.


Διαβάστε το αρχικό θέμα εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share