4/6/10

Παραμύθια ΤΕΛΟΣ !

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δείχνουν αυτό που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο και το οποίο από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε αποτελώντας φωνή βοώντος εν τη ερήμω:Απόλυτο μηδέν. Τίποτα.

Τα έσοδα εμφανίζουν στασιμότητα όπως ήταν φυσικό δεδομένης της καθίζησης που έχει υποστεί η κατανάλωση.

Η πάταξη της φοροδιαφυγής εξαντλείται σε κακοπαιγμένο show
για την τηλεόραση αφού ότι ανακοινώνεται είναι αποκλειστικά και μόνο για τα μάτια του κόσμου...


Η γραφειοκρατία εξακολουθεί να αποτελεί ένα αδάμαστο τέρας το οποίο καθηλώνει οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης.

Τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και πελατειακής σχέσης μεταξύ κράτους και πολίτη συνεχίζουν κανονικότατα σαν να μη συμβαίνει τίποτα (βλ. πληρωμές υπερωριών από τη Μπιρμπίλη και τη Διαμαντοπούλου στους αρεστούς, κομματικές τοποθετήσεις άσχετων σε θέσεις ευθύνης, μηδενική απορρόφηση του ΕΣΠΑ και τόσα άλλα).

Από την άλλη έχουμε ταυτόχρονα αύξηση του πληθωρισμού, αύξηση της ανεργίας και άνοδο των τιμών σε εκατοντάδες προϊόντα.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συστηματικά οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία υλοποιώντας μεθοδικά.

Το σχέδιο που είχε από την αρχή και το οποίο έντεχνα απέκρυψε από τον Ελληνικό λαό προεκλογικά λέγοντας ψέμματα ότι λεφτά υπάρχουν και ότι έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Οι πράσινοι υπάλληλοι του ΔΝΤ είναι φανερό πλέον ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό τη χρεοκοπία της χώρας που δε θα αργήσει να ανακοινωθεί, αν και πρακτικά αποτελεί ήδη μια πραγματικότητα.

Αρκεί να αναλογιστούμε ότι το κράτος πλην των πετσοκομμένων μισθών και συντάξεων έχει κηρύξει στάση πληρωμών σε όλους όσους χρωστάει χρήματα.

Η πολυδιαφιζόμενη κάθαρση του Γιώργου που θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, μετατρέπεται σε φιάσκο με πρωτεργάτες τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών. Φυσικά αυτό ήταν απόλυτα αναμενόμενο δεδομένου ότι ούτε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος σ΄αυτή τη χώρα δε νομίζω ότι θα πίστευε πως μπορεί ποτέ αυτοί οι ίδιοι που βύθισαν τη χώρα στα σκατά να μπορέσουν τώρα να τη βγάλουν καθαρή.

Το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.

Θα συμβεί ότι και τις προηγούμενες δύο φορές όταν η χώρα κήρυξε πτώχευση.
Και τότε υπήρχαν πολλοί που το θεωρούσαν αδιανόητο και αδύνατο να συμβεί. Να όμως που έγινε.

Και τότε πολλοί πίστευαν ότι κάτι θα γίνει και θα τη γλιτώναμε, όπως πολλοί πίστευαν το Γιώργο ότι δε θα επέμβει το ΔΝΤ. Να όμως που επενέβη.

Πολλοί τότε άκουγαν την κυβέρνηση να λέει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας, όπως ακούνε ακούνε και τώρα τις αστειότητες του Γιώργου και του Παπακωνσταντίνου.

Να όμως που χρεοκοπήσαμε τελικά και μάλιστα δύο φορές.

Όσο η κυβέρνηση των ψευτών θα εξακολουθεί να παίρνει μέτρα όπως αυτά που παίρνουν τώρα το τέλος όχι μόνο είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά έρχεται καλπάζοντας.



Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Politikiprotasi


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share