6/6/10

Ελεύθεροι οι Κορκονέας - Σαραλιώτης - Αυτή είναι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα

Η δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και προκάλεσε έκρηξη κοινωνικών αντιδράσεων "καταβροχθίστηκε" απο τα γρανάζια της γραφειοκρατίας

Η δικαιοσύνη του μεγαλοδικηγόρου έκανε το θαύμα της.

Ο Κούγιας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λήθαργο της Ελληνικής δικαιοσύνης και τη γραφειοκρατεία του δημοσίου ώστε να περάσει το 18μηνο και να αποφυλακιστούν τα πελατάκια του...


Ελεύθεροι λοιπόν απο σήμερα με περιοριστικούς όρους, οι Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου καθώς σήμερα 6 Ιουνίου 2010 λήγει το 18μηνο ανώτατο- εκ του νόμου- όριο της προσωρινής κράτησης τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κορκονέας και Σαραλιώτης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του δικαστηρίου, αφού είχαν ζητήσει, μέσω τους συνηγόρου τους Αλέξη Κούγια, να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος κατά την αποφυλάκισή τους.

Οι Κορκονέας και Σαραλιώτης θα διαμένουν σε σπίτια που έχουν ενοικιάσει στην περιοχή της Άμφισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο γύρω από τις οικίες όσο και κατά τις μετακινήσεις τους θα υπάρχει διαρκώς επιτήρηση από αστυνομικούς για να αποφευχθεί ενδεχόμενο επίθεσης σε βάρος τους.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share