1/6/10

Ξανα μαγειρεύει τα οικονομικά στοιχεία η κυβέρνηση με πάγωμα της επιστροφής του ΦΠΑ (Δείτε το βίντεο)

Τακτικές Αλογοσκούφη σχεδιάζει η κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης!

Με στόχο να παρουσιάσουν πλασματικά στοιχεία για το αποτυχημένο σχέδιο αύξησης των εσόδων του δημοσίου, το υπουργείο οικονομικών βουλιάζει ακόμη ποιό βαθιά στα τάρταρα της πτώχευσης την Ελληνική αγορά , παρακρατώντας παράνομα την επιστροφή ΦΠΑ που ήδη έχουν προκαταβάλει στην εφορία οι επιχειρήσεις.

Στην προσπάθεια να ξεγελάσει την τρόικα και να καλύψει την παταγώδη αποτυχία της η κυβέρνηση "παιδική χαρά" έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα...


προσπαθεί να παρουσιάσει εικονική αύξηση των εσόδων του δημοσίου εμφανίζοντας πλασματικά ποσά στα ταμεία του δημοσίου για να εμφανίσει την αποτυχία της ως επιτυχία.

Και όλα αυτά παρακρατώντας παράνομα χρήμα απο την "βαλτωμένη" Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις που στηρίζονται στην επιστροφή αυτών των χρημάτων - που έχουν ήδη προκαταβάλει στην εφορία - να μην μπορέσουν πλέον να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους και την μισθοδοσία προσωπικού.

Η κυβέρνηση στη προσπάθεια να παρουσιάσει πλασματικό έργο και να ξεγελάσει την τρόικα όπως ξεγέλασε και τους Έλληνες ψηφοφόρους, καταδικάζει σε μαρασμό ακόμη και τις τελευταίες υγιείς επιχειρήσεις που έχουν απομείνει στην αγορά.

Για όσους δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τι αντίκτυπο θα έχει κατι τέτοιο , σημειώνουμε οτι τα παραπάνω παπατζιλίκια της κυβέρνησης θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε νέο κύμα απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα , ενώ όσοι εργαζόμενοι παραμείνουν θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή εργαζόμενοι πλέον χωρίς αμοιβή για να μην χάσουν τη δουλειά τους μέχρι να επιστρέψει τελικά το κράτος τα χρήματα που χρωστάει στις επιχειρήσεις που εργάζονται και να πληρωθούν έτσι σε μερικούς μήνες. Μέχρι τότε.... η ζωή συνεχίζεται με πιστωτικές κάρτες για να "ζήσουν" και οι τράπεζες.

Θα υπάρξουν βέβαια και ορισμένοι κακοπληρωτές εργοδότες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την απόφαση της κυβέρνησης, θα έχουν μια καλή αφορμή για να "παγώσουν" τη μισθοδοσία προσωπικού για μερικούς μήνες ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα ρευστότητας.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share