17/6/10

Η Siemens θυμόταν ακόμη και τις ονομαστικές εορτές των φίλων της (Δείτε τα ονόματα)

Δώρακια σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, με άγνωστους όμως παραλήπτες, περιελάμβανε η λίστα με δώρα που απέστειλε ο νέος επικεφαλής της SIEMENS στην Ελλάδα Π. Ξυνής στην εξεταστική επιτροπή.

Η Siemens δεν ξεχνούσε ποτέ κανέναν, θυμόταν ακόμη και τις ονομαστικές εορτές αλλά και τις επετείους των φίλων και συνεργατών της.

Απο πανάκριβες σαμπάνιες και δερμάτινες τσάντες ,μέχρι και πίνακες ζωγραφικής αποτελούσαν μερικές απο τις ευχάριστες μικροεκπλήξεις απο τη Siemens Hellas προς τους εκλεκτούς φίλους...



Απόλυτη ωστόσο μυστικότητα τηρούνταν όσων αφορά τα στοιχεία των παραληπτών αυτών των δώρων , μια πρακτική που ακολουθούνταν , προκειμένου να διασφαλίζεται το απόρρητο των παραληπτών αφού τα δωράκια δίδονταν ιδιοχείρως.

H πρώτη λίστα που απέστειλε ο νέος επικεφαλής της SIEMENS στην Ελλάδα Π. Ξυνής στην εξεταστική επιτροπή φιγουράρουν ονόματα αρκετών πολιτικών "εθνοσωτήρων" καθώς και επιχειρηματίες αλλά και το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα.

Εντωμεταξύ , ο Πάνος Σόμπολος στην ΕΣΗΕΑ ακόμη ψάχνει να ανακαλύψει τα ονόματα των δημοσιογράφων που είχαν σχέση με τη Siemens για να τα αποκαλύψει στο "φως" της δημοσιότητας.

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα της Siemens.

Άκης Τσοχατζόπουλος
Γιώργος Παπανδρέου
Γιώργος Βουλγαράκης
Γιώργος Αλογοσκούφης
Γιώργος Κορωνιάς
Γιώργος Λούβαρης
Γιώργος Φλέσσας
Γιώργος Μπόμπολας
Κώστας Καραμανλής
Κώστας Σημίτης
Κώστας Μητσοτάκης
Κώστας Σκανδαλίδης
Κώστας Γείτονας
Κώστας Μίχαλος
Κώστας Γιαννακός
Πέτρος Δούκας
Πέτρος Κόκκαλης


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share