2/6/10

Η ΕΡΤ έχει περάσει για μεγάλα θύματα όσους έστειλαν sms για την Eurovision !

Τους "ξύρισε" ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Φαίνεται πως για την ΕΡΤ οι Έλληνες είναι τόσο θύματα ώστε τους χρέωσαν 10 φορές παραπάνω τα sms που έστειλαν για την Εurovision;

Ποιοι είναι αυτοί οι "έξυπνοι" εκεί πάνω στην ΕΡΤ που εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια όσων ψήφισαν για τη Εurovision;

Θέλετε και τα νούμερα;


Ο Γιώργος Ανατολάκης έστειλε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ το παρακάτω άρθρο προς δημοσίευση :
_________________________________________

"Είμαστε τόσο ‘πλούσιοι’ που χρεωθήκαμε παραπάνω τα sms για την Εurovision;

Ποιοι είναι αυτοί οι έξυπνοι εκεί πάνω στην ΕΡΤ που μας έβαλαν να πληρώσουμε την ψηφοφορία της Eurovision, σχεδόν 10 φορές παραπάνω από ότι οι Γερμανοί;;;

Εμείς πληρώσαμε 1,21€/ την κλήση, ενώ οι Γερμανοί που μας δανείζουν για να μην πτωχεύσουμε ψήφισαν μόνο με 0,14€ !!! Θέλετε κι άλλα νούμερα;

Το sms στην Ελλάδα κόστιζε 1,20€, την στιγμή που σε Δανία και Ολλανδία κόστιζε 0,35€ , σε Γαλλία και Βέλγιο 0,50€ και στην Πορτογαλία 0,60€!

«Που πάνε αυτά τα χρήματα, εν μέσω οικονομικής κρίσης;» ρωτάει ο Γιώργος Ανατολάκης του ΛΑ.Ο.Σ. τον Υπουργό Πολιτισμού.

Είναι για να καλύψουμε κανένα σοβαρό έλλειμμα του Κράτους ή πάλι θα κατευθυνθούν στην παχυλή μισθοδοσία των συμβούλων της Ε.Ρ.Τ.; "
__________________________________________

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Εδώ που τα λέμε κ.Ανατολάκη, δεν έκανε κι άσχημα η ΕΡΤ που τους πέρασε για θύματα...

Έτσι κι αλλιώς καμιά χώρα δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό της στη Εurovision , οπότε οι Έλληνες που ψήφισαν , ουσιαστικά ψήφισαν τους άλλους απο το πάθος τους να συμμετάσχουν ενεργά στο "πανηγύρι" της Eurovision.

Σε αυτόν το διαγωνισμός κατα πάγια τακτική κερδίζουν οι διπλωματικές σχέσεις των χωρών που αλληλουποστηρίζονται στην ψηφοφορία και όχι απόλυτα το καλύτερο τραγούδι. Και την Παπαρίζου τα Σκανδιναβικά κράτη την στήριξαν στην πρωτιά της (λόγο πατρίδας)

Άραγε η ΕΡΤ που έχει να καλύψει και τη παχυλή μισθοδοσία των κρατικών "παιδιών" της και με τόση διαφήμισει της Eurovision στα κανάλια , μάλλον καλά έκανε κι εκμεταλλεύτηκε τα πάθη των ψηφοφόρων.

Τα πάθη άλλωστε, πληρώνονται ...ίσως κι αυτοί να μην έχουν ακόμη καταλάβει την κρίση.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share