11/7/10

Οι "Μακεδονικές" Αερογραμμές προσγειώνονται στην Κέρκυρα !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Αρβανίτη.

Οι "Μακεδονικές Αερογραμμές" έκλεισαν συμφωνία να προσγειώνονται σε Ελληνικό έδαφος φέροντας την επωνυμία "Μακεδονικές" και τα σχετικά σύμβολα των Σκοπίων.

Η πρώτη πτήση ξεκίνησε κίολας στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, οπού...


...όπως αναφέρει η συμφωνία πρόκειται να πραγματοποιούνται για πρώτη φορά προγραμματισμένες πτήσεις Σκοπιανών αερογραμμών επι Ελληνικού εδάφους για τη γραμμή Βελιγράδι - Κέρκυρα.

H πλήρης είδηση όπως αποκλειστικά την καταγράφει ο ίδιος ο δημοσιογράφος Νίκος Αρβανίτης αναφέρει :

Η MAT Airways πραγματοποιεί την παρθενική πτήση από Βελιγράδι για Κέρκυρα

H νεοϊδρυθείσα "Μακεδονική" Αεροπορική εταιρεία ΜΑΤ Airways πραγματοποίησε την παρθενική της πτήση με ένα δρομολόγιο τσάρτερ από τη σερβική πρωτεύουσα το Βελιγράδι για το ελληνικό νησί της Κέρκυρας.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με ένα 120-θέσεων αεροσκάφος Boeing 737-500, όπως ανέφερε από το Βελιγράδι ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92, επικαλούμενος ανακοίνωση της εταιρείας. Η ΜΑΤ Airways ιδρύθηκε το Δεκέμβριο από τον σημαντικό οργανισμό Kon Tiki της Σερβίας και την εταιρεία Metropolitan Investment Group, που ανήκει στον Σέρβο επενδυτή Ντάρκο Μίλασιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Macedonian, έλαβε άδεια λειτουργίας από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των Σκοπίων τον περασμένο μήνα !

Τα αεροσκάφη ΜΑΤ είναι μισθωμένα από το Βελιγράδι, από την εταιρεία ναυλώσεων αεροσκαφών Aviogenex.

Η «MAT Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερ για τη μεταφορά των πελατών της Kon Tiki από το Βελιγράδι, ενώ σχεδιάζει δρομολόγια για επιβάτες από τα Σκόπια, από τον Αύγουστο» ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:


Όσο εμείς θα τους αποκαλούμε απλά ανιστόρητους , τόσο αυτοί θα μας "μαθαίνουν" τη δική τους "ιστορία".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share