16/7/10

Θα μας εξηγήσουν επιτέλους γιατί επιμένουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό κατάμουτρα ;

Επειδή σε αυτή την χώρα οι "εθνοσωτήρες" έχουν περάσει τους Έλληνες για παντελώς ηλίθιους και τους υπολογίζουν μόνο ώς μονάδα μέτρησης ψήφων.

Επειδή σε αυτόν τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ , τιμωρούν οι ενεργοί πολίτες που δεν δέχονται να τους περνούν για ηλίθιους.

Δημοσιεύουμε την επώνυμη καταγγελία ενός πολίτη που θεώρησε οτι δικαιούται μιας απάντησης για το τί τελικά συμβαίνει με τον Εθνικό πλούτο της πατρίδας του...


...και γιατί κάποιοι πολιτικοί αρνούνται ή απλά αποκρύπτουν την ύπαρξή του.

Ο κ.Θάνος Καλαμπούνιας σε επικοινωνία του με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματά μας, (Δείτε εδώ 1 και 2) μας ενημέρωσε για το περιεχόμενο αλληλογραφίας του με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσο Αλευρά και μας έστειλε προς δημοσίευση το παρακάτω άρθρο του.
_________________________________________________________________

Μετά από μια προσωπική έρευνα όσον αφορά τις εικασίες χρόνων (από τη δεκαετία του 70 ακόμα) για την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στον Ελλαδικό χώρο ανακάλυψα στο διαδίκτυο κάποια κείμενα τα οποία επιβεβαιώναν αυτές τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρξαν και τηλεοπτικές εκπομπές που αναφερθήκαν σε αυτό το θέμα κατόπιν τουτού υπήρξε μια επικοινωνία με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Νασο Αλευρά (ο οποίος είχε υπάρξει καλεσμένος σε δημοσιογραφική εκπομπή με αντίστοιχο θέμα, κοιτάσματα χρυσού) ως προς την πιθανή επιβεβαίωση του θέματος ύπαρξης αυτών των κοιτασμάτων ή τελως πάντων ένα σχόλιο του γι'αυτο το θέμα του έστειλα δυο e-mails με τα στοιχειά τα οποία είχα ανακαλύψει και οι απαντήσεις του ήταν κάθετα αρνητικές.

Πως όμως μπορεί να εξηγηθεί η ύπαρξη του ΔΝΤ στη Ελλάδα, η προσπάθεια για φτηνό εργατικό δυναμικό και οι μυστικές συμφωνίες που διέρρευσαν ?

Καλείτε ο κ. Αλευράς και ο καθένας Έλληνας πολιτικός να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον Ελληνικό λαό και να καταθέσει αυτά τα οποία γνωρίζει όσον αφορά το θέμα ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα, αλλά φυσικά και οποιαδήποτε άλλου ορυκτού πλούτου που κρύβετε στα σπλάχνα της Ελλάδας.
_________________________________________________________________

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο κ.Αλευράς στον κ.Καλαμπούνια μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας φαίνεται αστείο στο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο λόγος περί ύπαρξης κοιτασμάτων "χωρίς" -όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά- "έρευνα"

Προφανώς ο κ.Αλευράς δεν έχει ακούσει ποτέ για πετρελαικές έρευνες στην Ελλάδα και έτσι του φαίνεται αστεία η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει απο τα παρακάτω έγγραφα, ο κ.Καλαμπούνιας σε επόμενο email του προς τον κ.Αλευρά απορεί με την απάντηση του βουλευτή και του επισυνάπτει αντίγραφο ερωτήματος του βουλευτή M.Boρίδη στο οποίο αναφέρεται, όχι απλά σε έρευνες αλλά σε γεωτρήσεις της Τουρκίας σε περιοχές του Αιγαίου καθώς και σε δημοσίευμα της Τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» που αναφέρεται σε πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου στο Αιγαίο, εκ των οποίων η μία μάλιστα ανοιχτά της Σαμοθράκης.

Είναι άξιον απορίας οτι παρά το γεγονός οτι ο πολίτη συμπληρώνει κάθε φορά όλο και περισσότερο στοιχεία για το θέμα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς τόσο περισσότερο επιμένει στις αρχικές θέσεις του.

Για το λόγο του αληθές δημοσιεύουμε τα αντίγραφα της αλληλογραφίας που υπήρξε και μας έστειλε ο κ.Καλαμπούνιας.

Κάντε κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share