8/7/10

Τα πουλήματα πρέπει κάποτε να σταματήσουν

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Μάθαμε ότι θα γίνει η τοποθέτηση στη Δ/νση Οργάνωσης & Ποιότητας στην Θέση του Υποδ/ντή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΟΜΕ-ΟΤΕ Π. ΚΟΥΤΡΑ (ΠΑΣΚΕ) με τις ευλογίες του Δ/ντή γιατί νομίζει ότι η ΠΑΣΚΕ θα τον υποστηρίζει για πάντα ενώ πριν 6 χρόνια είχε την ΔΑΚΕ γιατί το έπαιζε δεξιός.

Ο Κύριος ΚΟΥΤΡΑΣ σήμερα θα ηγηθεί όλων των συνδικαλιστικών οργάνων και θα απαιτήσει εκ μέρους όλων εμάς...


...των εργαζομένων που τρώμε ΚΟΥΤΡΟχορτο την νέα ΣΣΕ αφού ο εργοδότης του έχει κάνει το ΡΟΥΣΦΕΤΙ του -τα όποια συμπεράσματα είναι δικά σας- πάντως όταν έχεις πάρε-δώσε με τον εργοδότη δεν πιστεύω να ματώσει για τους εργαζομένους του ΟΤΕ αφού θα τα έχουν βρει αλλού.

Θεωρώ ότι αυτά που καταγγέλλει η ΟΜΕ-ΟΤΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) για τα ρουσφέτια των δυνατών στον ΟΤΕ όλο αυτά τα χρόνια είναι σκοπιμότητες και αντί να ανοίξει ο κύκλος των αποκαλύψεων για διορισμούς ανεπίτρεπτους και ίσως παρανόμους από τον εργοδότη γίνεται το κουκούλωμα όλων στον βωμό των μικροσυμφερόντων όπως πάντοτε γινόταν .

Το αστείο είναι ότι αυτή την Πέμπτη έχουν προκηρύξει απεργία η ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ μας ζητά για το καλό μας να απεργήσουμε και να διαδηλώσουμε … ε !!!!! λοιπόν να απεργήσει και να διαδηλώσει ο Π. ΚΟΥΤΡΑΣ και ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του και όσα Διευθυντικά στελέχη (και ο προϊστάμενος της ανωτέρω Δ/νσης ) μας εμπαίζουν τόσα χρόνια γιατί πάλι σε μας θα γυρίσει το μπαλάκι, όταν αρχίσει να πιέζει το προσωπικό για αλλαγές ο εργοδότης -- και κατά τα άλλα μιλάμε για αξιοκρατία -- όταν τα λαμόγια θα επιβιώσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Με πολλή αγανάκτηση και απογοήτευση δεν θέλουμε τέτοιους ηγέτες συνδικαλιστές και Διευθυντικά στελέχη --- ΕΛΕΟΣ πια --- Ας κάνουμε κάτι !!!!..

Τα πουλήματα σε βάρος μας πρέπει να σταματήσουν


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share