6/7/10

Η εσχάτη παρακμή των εθνοσωτήρων !!! - Εν μέσω αποδοκιμασίας και εξευτελισμού ξεβρακώνεται το σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. (Δείτε τα βίντεο)

Κοινό μυστικό αποτελεί στην Ελληνική κοινωνία τη βρωμιά και η δυσωδία που επικρατεί στους κύκλους των πειναλέων εθνοσωτήρων που χωρίς να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους πλούτισαν μέσα απο την πολιτική και τις καμόρες που δημιούργησαν για να κυβερνούν αυτό τον τόπο.

Παρά τις ανέσεις και τα πλούτη τους πολλά απο τα οποία επενδύθηκαν μέχρι και σε off-shore εταιρείες , οι εθνοπατέρες απεδείχθηκαν τελικά τόσο πειναλέοι και τόσο αχόρταγοι που εξασφάλισαν μια επιπλέον θέση στην "αγκαλιά" του Ελληνικού δημοσίου για τους συγγενής και φίλους τους....


Έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό και λειτουργούν πλέον τόσο ξετσίπωτα που ακόμη και σε τέτοιες εποχές συνεχίζουν και προκαλούν παίζοντας στην κυριολεξία με τα σπασμένα νεύρα του Ελληνικού λαού.

Το σκάνδαλο των ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών του πρώην υπουργού Αγροτικής Σ.Χατζηγάκη και λοιπών γαλάζιων παιδιών κατα τη προεκλογική περίοδο στο τομέα ψηφιοποίησης αγροτεμαχίων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. που ξαφνικά θυμήθηκε να "αποκαλύψει" ο Πάγκαλος , αποτέλεσαν αφορμή για να βγούν κι άλλα "άπλυτα" στη φόρα.

Όλα αυτά μπορεί να είναι λίγο εως πολύ γνωστά , σημασία έχει όμως πώς τώρα έχει αρχίσει και το δημόσιο "ξεβράκωμα" των γραβατάκηδων και τυπικά "ηθικοτάτων" εθνοσωτήρων.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος πήγε να "καρφώσει" τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ και το διορισμό στο ανηψάκι του του πρώην υπουργού Αγροτικής Σ.Χατζηγάκη και βγήκε στη φόρα το βόλεμα της κορούλας του Πάγκαλου.

Ο Φλογαίτης που ήταν πρώην υπουργός εσωτερικών, πήρε μάλιστα και 25.000 για να κάνει την γνωμοδότηση. Και μάλιστα τα χρήματα αυτά τα έδωσαν οι υπάλληλοι που διορίστηκαν για να μην απολυθούν.

Στο τέλος βέβαια η δύο εθνοπατέρες και επι σειρά ετών διατελέσαντες υπουργοί σε διάφορα υπουργεία ξεκατινιάστηκαν κανονικά στα τηλεοπτικά παράθυρα.....

Η εσχάτη παρακμή δεν έχει τελειωμό... η Ελληνική Δικαιοσύνη παρακολουθεί άναυδη τα αφεντικά της να ξεκατινιάζονται και τα νεύρα της Ελληνικής κοινωνίας.... τσατάλια !!!





Για τυχόν νομικούς κύκλους που παριστάνουν οτι σοκάρονται όταν ακούνε τη λέξη "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" να ηχεί διπλά απο τη λέξη "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"...

Διευκρινίζουμε πως οι καθωσπρεπισμοί κινδυνεύουν να μετατραπούν σε γραφικότητες όταν η "κουρτίνα" πέσει.

Όσοι γνωρίζουν άλλωστε το αντικείμενο καταλαβαίνουν πολυ καλά, τι ακριβώς εννοούμε...

Ενδεικτικά θυμίζουμε οτι ο Σωτήρης Χατζηγάκης έχει διατελέσει και υπουργός Δικαιοσύνης.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share