9/7/10

Απαράδεκτη η πολιτική της ΝOVA ΜULTICHOICE Hellas !!! - Ελλάδα το μοναδικό κράτος του δυτικού κόσμου χωρίς δορυφορικά κανάλια !

Εξαίρεση η κρατική ERT WORLD με ένα φτηνιάρικο πρόγραμμα στις 13μοιρες του Ηοtbird - Tι απέγινε ο ΗΕLLAS SAT ;

Όλο και περισσότεροι συνδρομητές εγκαταλείπουν καθημερινά το συνδρομητικό δορυφορικό δίκτυο της ΝOVA εξ' αιτίας της απαράδεκτης πολιτικής της εταιρείας ΜULTICHOICE Hellas AEE

Εκτός του ότι η εξυπηρέτηση στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210.660.2000 είναι απαράδεκτη και οι συνδρομητές αναγκάζονται να περιμένουν επί ώρα στον αυτόματο τηλεφωνητή ....


...μέχρι κάποιος υπάλληλος να ασχοληθεί μαζί τους , έχουν καταγγελθεί και αρκετά παράπονα συνδρομητών αναφορικά με το ελάχιστο και ανειδίκευτο προσωπικό που απασχολεί η εταιρεία.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι έχουν εντολή να μην καλούν τους συνδρομητές (που το ζητούν) για να μην χρεώνεται η εταιρεία. Οι συνδρομητές απ' την άλλη πλευρά χρειάζεται να κάνουν πολλές προσπάθειες μέχρι να επικοινωνήσουν τελικά με κάποιον υπάλληλο. Ασφαλώς και εαν ο συνδρομητής ζητήσει να απευθυνθεί σε κάποιον προϊστάμενο, σύμφωνα με την απρόσωπη πολιτική της εταιρείας , αυτός δεν υπάρχει.

Όλα αυτά βέβαια σε μια συνδρομή που έχει φθάσει τα 61,92 ευρώ/μήνα στο φούλ πακέτο (που περιέχει τα 10 αθλητικά κανάλια )

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ KAI ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε όλα τα πακέτα σύνδεσης , εκτός από τον τρέχον μήνα ο συνδρομητής είναι υποχρεωμένος να πληρώνει προκαταβολικά και ακόμη ένα μήνα μπροστά!

Το μήνα δηλαδή που ΘΑ δει στο μέλλον (!)

Αν όμως ο συνδρομητής επιλέξει να διακόψει την παροχή της υπηρεσίας τότε ο προπληρωμένος μήνας χάνεται (!) με το πρόσχημα οτι ο χρόνος προειδοποίησης δεν ήταν αρκετός.

Εκτός βέβαια κι αν κάποιος προγραμματίσει τη διακοπή του δυο μήνες πρίν (!) κάτι που επίσης δεν συμφέρει διότι μετά θα κληθεί να πληρώσει και κόστος επανασύνδεσης αν για παράδειγμα χρειαστεί να λήψει σε κάποιο ταξίδι και να επιστρέψει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά !!!!

Αν ο συνδρομητής για τον οποιονδήποτε λόγο είτε δεν λάβει , είτε ξεχάσει να εξοφλήσει τον ανα μήνα προκαταβολικό λογαριασμό του επόμενου, η ΝOVA διακόπτει αυτομάτως την παροχή υπηρεσίας για τον προκαταβολικό μήνα που δεν πληρώθηκε !!!

Και το αισχρότερο απο όλα !!!

Ο συνδρομητής που απουσίαζε απο το σπίτι του (πχ σε ταξίδι) και δεν πλήρωσε τον προκαταβολικό λογαριασμό του επόμενου μήνα - με αποτέλεσμα να του διακοπεί η υπηρεσία - εάν επιστρέφοντας πληρώσει τελικά τον λογαριασμό έστω και δύο ημέρες μετά τη διακοπή, ξέρετε τι συμβαίνει ;;;

Στον επόμενο λογαριασμό εκτός απο την προκαταβολή του έρχεται ξαφνικά να πληρώσει και ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ !!!

Μήπως τελικά η ΝOVA λειτουργεί εκμεταλλευόμενη το καθεστώς ασυδοσίας που επικρατεί στην Ελλάδα. Που ακριβώς "κοιμάται" η προστασία του καταναλωτή ;;;

Mετά αναρωτιούνται στη ΝΟVA γιατί όλοι οι συνδρομητές αγοράζουν ένα Dream box και βλέπουν ΝΟVA πειρατικά μέσω server στο internet;

Mήπως επίσης είναι απαράδεκτο οτι στο φθηνό πακέτο της ΝΟVA που περιέχει τα Ελληνικά κανάλια αυτά θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να παρέχονται δωρεάν αφού εκπέμπουν δωρεάν;;;

Πού πήγε αλήθεια εκείνος ο περίφημος Ελληνικός δορυφόρος Hellas-Sat (Δείτε εδώ) που οι Έλληνες φορολογούμενοι τον χρυσοπλήρωσαν για να μην εκπέμπει τίποτα ;;;

Ξέρετε οτι η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό κράτος του "πολιτισμένου" κόσμου που εκτός της ERT WORLD (στον Ηοtbird) δεν εκπέμπει δορυφορικά κανάλια ;;;

Oι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν δικαιώματα στην κάθε NOVA για να βλέπουν κανάλια που έτσι κι αλλιώς εκπέμπονται δωρεάν!!!

Μήπως τελικά η ΝΟVA ΜULTICHOICE Hellas AEE ώς άλλη Siemens Hellas τα κανόνισε με το Ελληνικό κράτος για να εκπέμπει κατ'αποκλειστικότητα ;;;
________________________________________________________________
Έχετε πληροφορίες προς αξιοποίηση ;;
Eδώ τα λέμε όλα έξω απο τα δόντια , στείλτε τα στοιχεία στο contact.tiresias@yahoo.gr
______________________________________________________________________

09/07/2010

Τον Σεπτεβρη που θαβγει η πλατφορμα του ΟΤΕ τοτε να δουμε τι θα κανουν .Εχουν μαζεψει ότι σπουπιδοκαναλο υπαρχει(τυπου FX ,fox.) ασε τον προγραματισμο του προγραματος……Εδώ σε χρεωνουν extra επειδη κανεις χρηση της υπηρεσιας pvr με τον δεκτη της εταιρειας πραγμα που μονο στην Ελλαδα γινεται.Εχει βλεπεται την αποκλειστικοτητα.Αυτα μεχρι τον Σεπτεβρη ξερω ,,τουλσχιστον 20 φιλους και γνωστους που θα κανουμαι διακοπη συνδεσεις και θα παμε στον ΟΤΕ.Ενας από τους παλαιοτερους συνδρομητες…….

Aναγνώστης
______________________________________________________________________

09/07/2010

Αντί να επενδύουν κεφάλαια σε διαφημίσεις για να προσελκύουν συνδρομητές οι οποίοι στη συνέχεια απογοητεύονται απο την πολιτική της εταιρείας θα ήταν καλύτερα να σεβόντουσαν τους συνδρομητές τους περισσότερο και να μην τους εξαπατούν με κουτοπονηριές.

Επειδή υπήρξα πελάτης σε συνδρομητικά κανάλια του εξωτερικού παρέχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες πολύ ποιοτικότερο πρόγραμμα και σε πολύ πιο οικονομικό πακέτο , εδώ στην πατρίδα μου που επέστρεψα παρατήρησα οτι η ΝΟVA λειτουργεί μονοπωλιακά και παγαποντίστικα.

Εδώ και ένα χρόνο έχω πάψει να είμαι συνδρομητής όχι μόνο γιατί το πακέτο είναι πανάκριβο σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει αλλά γιατί δεν αντέχω να με κοροϊδεύουν.

Τα κανάλια των ντοκιμαντέρ είναι η φθηνότερη έκδοση αναμετάδοσης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη , για παράδειγμα το Αγγλικό version του N.Geographic , Discovery και Αnimal Planet δεν έχει καμία σχέση με το Ρουμάνικο πακέτο που προβάλει η ΝΟVA

Αναγνώστης
__________________________________________________________________

09/07/2010

Είναι καιρός να μάθει αυτός ο λαός να αντιδρά και να μην τα καταπίνει όλα κάθε φορά αμάσητα. Όσο δεν βλέπουν αντιδράσεις θα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα. Το παράδειγμα της NOVA δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό οι τηλεφωνικές εταιρείες τα ίδια κάνουν.

Βρείτε εναλλακτικές λύσεις , αντιδράστε , διακόψτε τους τη συνδρομή μόνο έτσι θα σας πάρουν στα σοβαρά. Ιδιαίτερα για την NOVA υπάρχουν αρκετές πειρατικές λύσεις ακόμη.

Αφήστε τους να τρέχουν μόνοι τους, στα συμβόλαια των συνδρομητών απειλούν κιόλας με διώξεις . Τι ποιό χαζό απο αυτό αφού αν κάποιος είναι συνδρομητής αυτομάτως είναι και δηλωμένος πελάτης τους. Ποίον λοιπόν προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους κουτούς.

Οι πειρατικοί server είναι εκτός Ελλάδας και οι απλοί χρήστες εκτός του ότι είναι σχεδόν απίθανο να συλληφθούν η δίωξη τους είναι επίσης απίθανη αφού πρώτων η χρήση γίνεται σε ιδιωτικό επίπεδο και δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη απο αυτό , απ'όσα ξέρω μάλιστα μεχρί σήμερα δεν έχει ακουστεί ποτέ δίωξη σε ιδιώτη που "έτυχε" να μπεί σε τέτοιο server.

Όλα στηρίζονται στη σοφή παροιμία "ο φόβος φυλάει τα έρημα"

Aναγνώστης
___________________________________________________________________

09/07/2010

Αγαπητοί φίλοι του ΤΕΙΡΕΣΙΑ το ποιό εύστοχο στο άρθρο σας είναι η παρατήρηση σας οτι εδώ πρόκειται για υπόθεση μίνι Siemens μονοπώλιο.

Τι απέγινε πράγματι εκείνος ο πανάκριβος Ελληνικός δορυφόρος που οι Έλληνες φορολογούμενη χρυσοπλήρωσαν ;; Θυμάμαι μια πρόταση που είχε κάνει κάποτε ο Καρατζαφέρης σχετικά με τη λειτουργία του για να μεταφερθούν εκεί όσα Ελληνικά κανάλια το επιθυμούν με χαμηλή μάλιστα συνδρομή προκειμένου να ξεκινήσει να φορτώνει.

Τι απέγιναν αυτές οι προτάσεις του Καρατζαφέρη τις ξέχασε κι ο ίδιος;;;

Είμαι τεχνικός και γνωρίζω το αντικείμενο , δυστυχώς δεν έχω στοιχεία για να μιλήσω, αλλά τα συμφέροντα είναι τεράστια και σε αυτό το κεφάλαιο.

Aναγνώστης
_____________________________________________________________________

10/07/2010

Aγαπητε TEIΡΕΣΙΑ καλημερα απο Γερμανια!
Κατ αρχας συγχαρητηρια για τον αγωνα που κανεις!
Οσον αφορα τον Ελλας σατ.
1.Εκπεμπουν καναλια:
ERT WORD,TELEASTY,KANALI 4 (Της εκκλησιας),902 KKE,VOYLI εως εδω ολα καλα.
Εκπεμπει επισης το καναλι KAZAKSAN Ασιατικο δεν γνωριζω την ακριβη προελευση του!

Εκπεμπει επισης το ΑΝΤ1 EUROPA μονο για τους συνδρομητες τους!Δηλαδη με καρτα συνδρομης!

Τον δορυφορο εχει πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος,εδω εχουμε σκανδαλο καραμπινατο!

Η δε ERT WORD δε βλεπετε με τιποτε τα προγραματα της ειναι αντιπροσωπευτικα του επιπεδου της ρεμουλας που γινεταιστο κρατικο κωλοκαναλο!Ενδεικτικο παραδειγμα ειχαμε Ολυμπιακους αγωνες στην Ελλαδα μας καιτους βλεπαμε απο τα Γερμανικα καναλια διοτι το Ελληνικο καναλι δεν τους εκπεμπε!

Γιαυτους τους αθλιους εκαστοτε κυβερνωντες οι Ελληνες της διασπορας δεν υφιστανται!Εμεις ομως θα συνεχισουμε τον αγωνα για την προωθηση των επιδειωξεων εθνικων η αλλων ζητηματων της πολυαγαπημενης μας πατριδας!

Oχι σαν μερικους αμισθους σχολιαστες των καναλιων ενοω τους βολεμενους βουλευτες αρειανους του Ελληνικου κοινοβουλιου.Διστυχως για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι η μεταναστευση ειναι καταρα για καθε ανθρωπο!

2.Οσον αφορα τη NOVA βρηκε τους αχρηστους και διανοητικα καθυστερημενους (κρατικους ανευθυνους)υπεγραψε συμβολαια τα πηρε ολα και συνεχιζει να ξεβρακωνει τους συνδρομητες της!

Ελλαδα μου,πατριδα μου ,ποσο σ αγαπω!!!!!!!!!!!

Της δικαιοσυνης ηλιε νοητε και μιρσυνη εσυ δοξαστικη

μη παρακαλω σας μη τη λησμονατε τη χωρα μου........


Ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια σας!

Με Ελληνικους φιλικους Χαιρετισμους!

Athanassios Soldatos

Nordenham-Deutschland

Υ.Γ. Αδερφια Ελληνες Καλη Ανασταση!Ο καιρος ειναι κοντα (πολυ κοντα)!
______________________________________________________________________

10/07/2010

Παιδιά εδώ μιλάμε για χοντρό σκάνδαλο , αφήνουν τον ΗΕLLAS SAT που οι Έλληνες τον χρυσοπλήρωσαν για να έχει το μονοπώλιο η ΝΟVA.

Γιατί τα Ελληνικά κανάλια που εκπέμπουν δωρεάν να μην φιλοξενούνται στον ΗΕLLAS SAT για όσους έχουν πρόβλημα με τη αναλογική λήψη στην Ελλάδα αλλά και για τον απόδημο Ελληνισμό ;;;

Δηλαδή οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να πληρώνουν για να βλέπουν πατρίδα ;;;

Nτροπή και Άισχος !!!!

Άννα Καραγιώργη
________________________________________________________________________

10/07/2010

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας, επιτέλους κάποιος να τα πεί βρε παιδιά.

Βαρεθήκαμε να τους τα λέμε στα τηλέφωνα και να μας γράφουν κανονικά. Αν θέλουν οι πολίτες ας μάθουν να μην ανέχονται την κοροιδία , μόνο έτσι θα τους σεβαστούν.

Πληρώνουμε το πιο ακριβό συνδρομητικό πάγιο γιατί είναι μονοπώλιο και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Έτσι τα κανόνισαν με τους "μεγάλους" γι'αυτό και κάνουν οτι θέλουν.

Αναγνώστρια
_________________________________________________________________________


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share