23/8/10

Το πρωί συνάντηση στο Υπουργείο και.... το βράδυ μαζί στο "Μεζεδοπωλείο"....

Σεμνά και... συνδικαλιστικά !

Έτσι "λύνει" τα συνταξιοδοτικά θέματα, με τα "χαϊδεμένα" παιδιά, τους συνδικαλιστές του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ.Γ.Κουτρουμάνης.

Το πρωί συνάντηση στο Υπουργείο και.... το βράδυ μαζί στο "Μεζεδοπωλείο"....



Και τώρα μπορούν να αποχώρησουν, με την συμπλήρωση της ηλικίας των 45 ετών και της προϋπηρεσίας των 25 ετών, με απόλυση.

Τα κορόϊδα σύνταξη στα 65 ή και τα 67 και οι «ξύπνοι» στα 45 !!!!

Α) Σύμφωνα με την ανακοίνωση Νο 3/2010 του Π.Σ.Ε. Αγροτικής Ασφαλιστικής, έγινε
συνάντηση στις 19.2.2010, του προέδρου κ. Γιώργου Συκαμιά με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γ.Κουτρουμάνη, προφανώς στο Υπουργείο.

Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Ν.ΣΜΥΡΝΗ, 22/2/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3/2010

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/2/2010 συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κουτρουμάνη (στην συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο οποίος είχε ήδη συναντηθεί με τον Υφυπουργό την Πέμπτη 11/2 για τα θέματα που μας απασχολούν) και τέθηκε το θέμα των αλλαγών που συζητούνται στις διατάξεις του ΤΣΕΑΠΓΣΟ.

Μετά από διαλογική συζήτηση καταλήξαμε στα εξής:

1. Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να τροποποιηθεί(άρα θα ισχύει) η διάταξη για την αποχώρηση μετά την συμπλήρωση της ηλικίας των 45 ετών και της προϋπηρεσίας των 25 ετών έως την 31/12/2010, σε εφαρμογή του Καταστατικού του Ταμείου.

2. Στο αίτημά μας για την δυνατότητα παράτασης της αποχώρησης και μετά από αυτή την ημερομηνία, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να το εξετάσει σοβαρά.

Ο στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα όσοι έως την 31/12/2010 έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις(των 45 ετών ηλικία και 25 ετών προϋπηρεσία) να μπορούν να αποχωρήσουν και μετά την 1/1/2011, σε εφαρμογή των όσων προβλέπει το Καταστατικό του ΤΣΕΑΠΓΣΟ.»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ. ΣΥΚΑΜΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Β) Και το βράδυ της ίδιας μέρας-Παρασκευή 19/2/2010-συνάντηση στο "Μεζεδοπωλείο" «Δωδεκάθεο», στην Καισαριανή....

-Ετήσιος χορός Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο Καισαριανής

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

....Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κουτρουμάνης και οι Βουλευτές κ.κ Γείτονας Κώστας, Πρωτόπαπας Χρήστος, Χαραλαμπόπουλος Γιώργος-Ερνέστος, Δημαράς Γιάννης, Βούρος Γιάννης.... http://do.pasok.gr/kaisariani/

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΚΑΜΙΑΣ

" Εί δ' ού κοινός ο πλούτος, μηδείς τρυφάτω " (Αρχαία Ελληνική Γραμματεία)


Διαβάστε επίσης το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γιά να δείτε πως "παίζεται", το "κόλπο της 25ετίας"

«….Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού(του ΤΑΥΣΟ) για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Έτσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι των συνεταιρισμών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της... μετονομασίας των.

Κατ' αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις….» (Δείτε το εδώ)


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share