14/8/10

H ΣΕΧΤΑ βοηθά τους πολιτικούς να ξαναπάρουν πίσω τις Κρατικές λιμουζίνες τους - Τι εννοούσε ο "ποιητής" της προκήρυξης;

Οι "ιδεολόγοι" της Ελληνικής "τρομοκρατίας" στήριξαν και πάλι το σύστημα που υποτίθεται πως πολεμούν !!!

Επ' ευκαιρία της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, η κυβέρνηση βρίσκει αφορμή για να επαναφέρει το ζήτημα αναγκαιότητας για θωρακισμένες κρατικές λιμουζίνες προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία στους "εκπροσώπους" της Ελληνικής "δημοκρατίας"...


Πληροφορίες κάνουν λόγο οτι οι πρώτες παραγγελίες θωρακισμένων κρατικών αυτοκινήτων θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την προστασία των "εθνοσωτήρων" της εξουσίας απο τους... "αντιεξουσιαστές τρομοκράτες"

Οι "τρομοκράτες" βέβαια εκτέλεσαν το Σωκράτη Γκιόλιας στο σπίτι του και οχι στο θωρακισμένο αυτοκίνητο που δεν είχε. Για να τον εκτελέσουν προφασίστηκαν μάλιστα οτι κάποιος του κλέβει το αυτοκίνητο. (Για τα κρατικά ποιός νοιάζεται ;)

Πως όμως μια "τρομοκρατική" προκήρυξη γίνεται προφητεία μελλοντικών κυβερνητικών αποφάσεων ;;;;

Επειδή το παραμύθι με την δήθεν ιδεολογική τρομοκρατία στην Ελλάδα "πάει σύννεφο"...
Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει ένα πρώτο στίγμα της προσεγμένης προκήρυξη των "τρομοκρατών", που μόνο απο τρομοκράτες δεν γράφτηκε.

Για όσους διάβασαν "τρομοκρατημένοι" τη δημοσιογραφικά καλοστημένη προκήρυξη της "ΣΕΧΤΑ επαναστατών" διευκρινίζουμε ένα απο τα σημεία όπου οι δήθεν τρομοκράτες στην προσπάθεια να θωρακίζουν καλά το σύστημα απειλώντας το.... την "πάτησαν".

Το "απείλησαν" τόσο πολύ που... η προκήρυξη άρχισε να μοιάζει με προφητεία των σχεδίων της κυβέρνησης.

Οι υποτιθέμενοι "τρομοκράτες" συγγραφείς της προκήρυξης, ανέφεραν σε αυτή κάτι που ποτέ καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν θα είχε λόγο να αναφέρει.

Την "αρχική σκέψη" ενός ακυρωμένου δολοφονικού σχεδίου! Σας λέει κάτι αυτό ;

Τι λόγο θα μπορούσαν ποτέ να έχουν οι "τρομοκράτες" να αναφέρουν σε προκήρυξη τους την "αρχική σκέψη" ενός ακυρωμένου σχεδίου που δεν εκτελέστηκε ποτέ ;;;

Μήπως για να παραδεχτούν, οτι δεν είναι και πολύ σίγουροι για το πώς τελικά χτυπούν τους "στόχους" τους ; Μήπως για να υποδείξουν-αποκαλύψουν τα σχέδια τους; ή μήπως για να ανοίξουν τα μάτια της αντιτρομοκρατικής σχετικά με το πώς δρούν ;

Κι όμως ο συγγραφέας της προκήρυξης περιέργως αναφέρθηκε σε ένα ακυρωμένο σχέδιο δολοφονίας , γράφοντας χαρακτηριστικά (με μαύρο τα επίμαχα, σε παρένθεση τα σχόλια μας):

"Η αρχική μας σκέψη ήταν να τους χτυπήσουμε μαζί. (εννοώντας Γκιόλιας & σωματοφύλακες).

Χρησιμοποιώντας βαρύ όχημα θα εμβολίζαμε την πρώτη μηχανή πατώντας τον γορίλα και με διαφορετική δύναμη πυρός θα «ράβαμε» τους άλλους δύο (μαγκιές του συγγραφέα για να φανεί τρομοκράτης). Περισσότεροι στόχοι, περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Γνωρίζαμε επακριβώς τη διαδρομή τους και η Εθνάρχου Μακαρίου που ακολουθούσαν μετά τη Δαιδάλου με τα διαχωριστικά παρτέρια βόλευε μια χαρά για το «τρακάρισμα» και τον εγκλωβισμό τους. Γρήγορα όμως απορρίψαμε αυτό το σενάριο, γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος που ήταν ιδανικός για τέτοιο καρτέρι...κτλ "


_______ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ_______

Δηλαδή στην προκήρυξη που υποτίθεται πως έγραψαν οι ίδιοι οι "τρομοκρατές" αναφέρουν (χωρίς λόγο) και τις "αρχικές τους σκέψεις" που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ποτέ !

Tελείως "συμπτωματικά" και τελείως "τυχαία" το ακυρωμένο σχέδιο μιας τρομοκρατικής επίθεσης, αναφέρεται στο ξεκάρφωτο για να μνημονεύσει "απειλή" απο... εμβολισμό οχήματος απο άλλο βαρύ όχημα !

Ο συγγραφέας της προκήρυξης αντι να αναφέρει τουλάχιστον κάτι τρομακτικό (αφού έτσι κι αλλιώς δεν υλοποιήθηκε η "αρχική σκέψη") αναφέρει εμβολισμό οχήματος δηλαδή προσχεδιασμένο δολοφονικό τρακάρισμα!

Τί ήθελε να πεί ο "ποιητής" ;;;


Βρε αυτά... μόνο στην Ψωροκώσταινα συμβαίνουν...

"Ρολόι" δουλεύει η δημοκρατία μας !

Διαβάστε επίσης:

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τέλος στα παραμύθια με τους δράκουλες

Με προκήρυξη της η Σέχτα μιλά για τη δολοφονία του Σωκράτη και "ΑΘΩΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share