28/9/09

Ελλάς το μεγαλείο σου ! ! !


Πάει και το θέμα με την Siemens.... Μπούκωσαν όλα τα στόματα με τις διαφημίσεις και δεν κουνιέται φύλλο. Τίποτα δεν έχει συζητηθεί. Δεν έχει ακουστεί "κιχ" . Ακόμα και ο Αλαφούζος που έβγαλε μεγάλο μέρος του θέματος, έβαλε ολοσέλιδη καταχώριση της siemens και...

έκοψε το θέμα. Αυτό ήταν το μεγάλο σκάνδαλο. Όλοι είναι έξω και η siemens αρχίζει και δίνει διαφημίσεις όπως έκανε η vodafone. Με καλές προσφορές θα ανέβει πάλι στην κορυφή.

Οι μόνοι που θα μπούνε μέσα θα είναι κάτι 20χρονοι...τρομοκράτες που έπεσαν θύματα της βλακείας τους και της προεκλογικής φιέστας της Ν.Δ.

"Στάχτη στα μάτια" του ψηφοφόρου....

Ντόρος και βαβούρα που συνέλαβαν τα παιδιά που δεν έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο, τα παιδιά που θα καταντούσαν ή πρεζόνια ή τρομοκράτες ή ότι άλλο θα τους έφερνε αντιμέτωπους με την κοινωνία. Με το σάπιο σύστημα.

Κι απ'την άλλη πλευρά είναι έξω όλοι της siemens, όλοι οι Mediarχες με τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια,οι επιχειρηματίες που έκλεψαν...τον κόσμο στο χρηματιστήριο που κι εκεί τότε είχαμε νεκρούς όχι...γκαζάκια. Αυτοκτονίες και όχι χύτρες ταχύτητες.

Το κοινωνικόπολιτικό σάπιο σύστημα είναι το σύγχρονο εκολαπτήριο τρομοκρατών Κύριοι.....