31/10/09

'Oταν το troktiko "σκοτώνεται" με το zougla.gr για τις κοτσάνες που έγραψαν και οι δυό τους

Η πληροφορία εστάλει στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ από αναγνώστη, η αλήθεια είναι πως αρχικά δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως 2 ιστοσελίδες με τέτοια επισκεψιμότητα είναι δυνατόν να δημοσίευσαν τέτοιες κοτσάνες.

Η πληροφορία διασταυρώθηκε και μπορούμε πλέον να τη δημοσιεύσουμε με όλα στοιχεία.




Το troktiko δημοσίευσε χθές πως ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Μελισσανίδης θα παίξει σε μια απο τις πιο ακατάλληλες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Στο Remake of Gore Vidal's Caligula και θα είναι κρυφός πόθος της αδερφής του Καλιγούλα.

Δέν μας πιστεύετε;;;

Αυτό είναι το link:

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_5238.html




To zougla.gr την ίδια ημέρα (χθές 30/10/09) γράφει "Ο πρώην Ολυμπιονίκης κάνει… στροφή στην καριέρα του και ασχολείται με την υποκριτική.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και… κυνηγάει το όνειρο μιας μεγάλης καριέρας.Ο πρωταθλητής συμμετέχει στο remake της ταινίας του Gore Vidal «Καλιγούλας».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1979 και χαρακτηρίστηκε μία από τις πιο προκλητικές ταινίες όλων των εποχών, καθώς το περιεχόμενο ήταν αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους."

Ούτε αυτό το πιστεύετε;;;

Δείτε το link :
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=74140&cid=11




Ευτυχώς τους "πήρε χαμπάρι" και ο les-malakies.blogspot.com

ο οποίος μας επιβεβαιώνει πως :

Ο ηθοποιός στο τρέηλερ του Καλιγούλα ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τον Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη

Το IMDb.com διαθέτει τα πλήρη στοιχεία του τρέηλερ. Αν πατήσετε το more για το πλήρες καστ θα δείτε πως στο ρόλο του Καλιγούλα εμφανίζεται ο... σκηνοθέτης!!! Πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του Μελισσανίδη, αλλά κυρίως, αν πάτε στο προφίλ του ολυμπιονίκη στο IMDb.com (ναι, έχει κι απ' αυτό!) δεν θα βρείτε καμία συμμετοχή του στο εν λόγω τρέηλερ.

Η ομοιότητα είναι σαφής. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο σε αυτή την (συνειδητή;) ειδησεογραφική πλαστοπροσωπία.


Προσέξτε το Video στο 1'54.




Τo troktiko βέβαια σήμερα 31/10/2009 "φορτώνει" την κοτσάνα που δημοσίευσε στο zougla.gr αφού σε νέο του άρθρο με τίτλο "Η απόλυτη ξεφτίλα!" γράφει:
Το νέο δημοσιεύτηκε στη zougla.gr και αναδημοσιεύτηκε από πολλά μπλογκς και portals.

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_1029.html

Bγάζει δηλαδή την ποντικο-ουρά του απέξω το troktiko.... αφού στο δημοσίευμά του δεν αναφέρει την πηγή για να μην φανεί οτι "κλέβει" θέματα από τον αιώνιο εχθρό του zougla.gr !!!


ΕΡΩΤΗΣΗ

Να ρθεί τώρα ο Μελισσανίδης να σας γεμίσει και τους δύο κλωτσιές;... ή... Aγωγές;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share