30/10/09

Μανία τους έπιασε όλους με τα portal και τα blogs

Μανία τους έπιασε όλους τους glamouroδημοσιογράφους με τα portal και τα blogs

Πέρσι ήταν η μανία με τα ραδιόφωνα. Φέτος η μιντιακή εμμονή είναι η δημιουργία portal

Εκτός λοιπόν απο τους επώνυμους δημοσιογράφους που ξέρατε έως τώρα στο διαδίκτυο, τα χνάρια τους ακολουθούν κι άλλοι glamourάτοι....

Ποιοί είναι αυτοί...






Σταύρος Θεοδωράκης
(αυτός που... σκέφτεται διαφορετικά)


Το protagon.gr δεν είναι απλώς «το site του Σταύρου Θεοδωράκη», όπως λένε στην αγορά. Είναι όπως το διαφημίζουν μια μικρή μιντιακή επανάσταση, αφού πρόκειται για πολυμετοχικό-επώνυμο σχολιογραφικό site, με τις μετοχές να ανήκουν σε αυτούς που το δημιουργούν (το αρχικό κεφάλαιο είναι 100.000 ευρώ).

Τα δοκιμαστικά έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο, όμως περιμένανε την 28η Οκτωβρίου για να διαφημιστούν όλα «υπηρετούν» το σλόγκαν του «Ιστορίες για να σκεφτόμαστε διαφορετικά».
Πολλές και αναγνωρίσιμες οι υπογραφές που συναντάμε, ποιές είναι αυτές ;
Πατήστε εδώ.




Νίκος Χατζηνικολάου

Το real.net (ας τον θεωρήσουμε προσωρινά τίτλο εργασίας) είναι ένα ακόμη σχεδόν έτοιμο site που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσει πότε ακριβώς θα βγει στον αέρα.

Όπως και αν είναι, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου το κοινό του ραδιοφωνικού σταθμού Real και της «Real News» θα έχει πρόσβαση σε έναν ακόμη κρίκο της μιντιακής αλυσίδας που δημιούργησαν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Νίκος Κουρής.

Το ενημερωτικό site θα λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς την εφημερίδα και το ραδιόφωνο και θα έχει την ξεκάθαρη ταυτότητα του ομίλου της Real, ακόμη και τους ίδιους συντελεστές με τα επιτελεία τους: Θωμόπουλο, Χρήστο Μπάρλα και Δημήτρη Μιχαλέλη. Στεγάζεται στα γραφεία του ομίλου στην Κηφισίας, είναι πανέτοιμο σχεδιαστικά και το βέβαιο είναι πως ξεκινά με μια έτοιμη, διόλου ευκαταφρόνητη δεξαμενή επισκεπτών - σημείο προφανώς εξαιρετικά δελεαστικό για τη διαφημιστική αγορά.




Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου

Μια απρόσμενη κίνηση από τον Νίκο Ευαγγελάτο σε συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου και σημαντική κίνηση επιχειρηματιών που πιστεύουν στο project. Ειδησεογραφικό αλλά και με έντονη μαγκαζινίστικη διάθεση, αναμένεται να βγει στον αέρα μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου - με τον τίτλο newsit.gr

Υπάρχει και μια καινοτομία - το site θα έχει μια ενότητα έντονα γυναικεία, υπεύθυνη της οποίας θα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αφού είναι γνωστό ότι οι διαφημιστές αναζητούν εδώ και καιρό ιδανικές περιοχές του Διαδικτύου για να προωθήσουν προϊόντα που απευθύνονται σε γυναίκες. Σχετικό άρθρο.




Έλλη Στάη

Αρκετά ασαφείς οι πληροφορίες: λέγεται πως η λαμπερή Έλλη Στάη ετοιμάζει ένα portal απόψεων και ειδησεογραφίας με τον Φοίβο Καρζή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενδιαφέρεται και για το λεγόμενο «alternative» κομμάτι και στις σκέψεις της ήταν να συσπειρώσει μια ομάδα νέων δημοσιογράφων που θα καλύψει αυτή την ενότητα - χώρος προνομιακός του free press.


Κι όπου νάναι ακολουθούν κι άλλοι....

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share