7/12/09

Γ.Νιώτης: "Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου"

Τιιι ακριβώς εννοεί ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ;;;

Δείτε το βίντεο παρακάτω.


Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο»

Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Σε βάρος των δυο παιδιών του κ. Νιώτη αλλά και των υπόλοιπων 20 ατόμων που συνελήφθησαν, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Aπολογούνται σήμερα Δευτέρα 7/12/2009 οι 22 νεαροί, ανάμεσα τους και τα παιδιά του βουλευτή Γρηγόρη Νιώτη, οπού κρατούνται.

Ο Γρηγόρης Νιώτης δήλωσε χθές 6/12/2009
«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου"


Βέβαια, σήμερα 7/12/2009 ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γρηγόρης Νιώτης μας λεεί άλλα... τα παιδιά του λέει είχαν πάει να πιούν καφέ σε αυτο το πολιτικό και κοινωνικό στέκι (ρεσάλτο)..... μαζί με κάτι αντιασφυξιογόνες μάσκες, σφυριά, βαριοπούλες, μπιτόνια και εύφλεκτα υλικά, κοντάρια ,και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης που βρέθηκαν εκεί κατά την έφοδο της αστυνομίας (Δείτε το βίντεο παρακάτω)

Τα καημένα τα δημόσια πρόσωπα...Κάθε φορά που συλλαμβάνονται τα παιδιά τους για επεισόδια, κατεβάζουν τα αυτιά μέχρι το πάτωμα, διαδηλώνοντας με την αθωότητα της άγνοιας, εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τα... παιδάκια τους.

Εάν υπήρχε ίχνος ειλικρίνειας, οι άνθρωποι αυτοί ή θα έπρεπε να αισθάνονται υπερήφανοι για τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες των παιδιών τους, που συμμετέχουν στα κοινά δυναμικά, εκφράζοντας τη διαφορετικότητά τους δημόσια.... ή να παραιτηθούν από τη δημόσια θέση τους, δηλώνοντας αδυναμία να διαχειριστούν τις τύχες των υπόλοιπων ανθρώπων, εφ’ όσον δεν μπόρεσαν να πείσουν για τις ιδέες από τις οποίες εμφορούνται ούτε τα ίδια τους τα παιδιά.

Δεν γίνεται με λίγα λόγια να καταδικάζεις τη συμπεριφορά των θυμωμένων - εξεγερμένων παιδιών και... από την άλλη να δηλώνεις εμπιστοσύνη στα δικά σου τέκνα, που συμμετείχαν μαζί με τα άλλα.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να κάνεις το κορόιδο, λέγοντας ασυναρτησίες, πολύ περισσότερο όταν, από τη θεσμική θέση που κατέχεις, να προασπίζεις εκείνο που τα παιδιά σου πετάνε από το παράθυρο.

Απολαύστε τώρα και το σχετικό βίντεο που επιβεβαιώνει το...

Αστυνομία , ΠΑΝΤΟΥ.... Δικαιοσύνη ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share