24/2/10

Έτσι εισβάλλουν στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες - Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την ακριτική Ελλάδα !

Φαρμακονήσι - Ελλάδα - Έτος 2010 μ.Χ.

Πολλοί είναι αυτοί που πιθανόν δεν ξέρουν ούτε καν που βρίσκεται το ακριτικό νησί μας , ένα νησί ξεχασμένο απο το Αθηνοκεντρικό κράτος της γκλαμουριάς , ένα απο τα δεκάδες νησιά του Αιγαίου που αποτελούν την πύλη εισόδου λαθρομεταναστών που με "αγάπη" μας στέλνει καθημερινά η γείτονα Τουρκία.

Το πρόβλημα βέβαια γίνεται αντιληπτό όταν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες συσσωρεύονται σιγά σιγά στην Αθήνα και την υπόλοιπη ενδοχώρα....
Άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο αύριο και όχι απαραίτητα πατρίδα - όπως ορισμένοι "εκσυγχρονιστές" προσπαθούν να περάσουν - άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα ήθη και έθιμα πολλοί από τους οποίους πιστεύουν οτι έξω από την πατρίδα τους βρίσκεται η γή της επαγγελίας.

Άνθρωποι οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά σε κάποιους επιτήδειους το εισιτήριο της ελπίδας χωρίς να ξέρουν πολλές φορές ούτε ποιος τελικά θα είναι ο προορισμός.

Άνθρωποι κάθε λογής καλοί και κακοί που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους και θα κάνουν το παν για να επιβιώσουν όπου τους "βγάλει το ποτάμι" .

Ο τρόπος βέβαια που θα επιλέξουν για να επιβιώσουν σίγουρα δεν είναι αυτός που θα τους υποδείξει κανένας , παρά μόνο το ένστικτο της επιβίωσης και ο όποιος τρόπος καλός ή κακός που μεγάλωσαν και έμαθαν από τα σπίτια τους.


Όπως έχει αποδειχθεί η γείτονα Τουρκία προωθεί συστηματικά την εισροή των - σε πολλές περιπτώσεις ομόθρησκων- λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , ενώ οι έμποροι της ελπίδας παρουσιάζουν την Ελλάδα στους λαθρομετανάστες ώς την πύλη της Ευρώπης , την χώρα της ευκαιρίας και του πλούτου που όλα επιτρέπονται με ελαστική νομοθεσία οπου... τουλάχιστον ο νόμος δεν σου κόβει το χέρι όταν κλέψεις.

Πόσους λαθρομετανάστες μπορούμε όμως να δεχτούμε σαν χώρα ;

Γιατί εξακολουθούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις χρόνια τώρα να αδιαφορούν για ένα τόσο σημαντικό θέμα , μήπως τελικά αυτή η κυβερνητική αδιαφορία είναι σκόπιμη ;;;

Το ρεπορτάζ που έστειλε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ η τηλεόραση της Δωδεκανήσου tvkosmos.gr αποκαλύπτει βήμα προς βήμα ένα οδοιπορικό στη σκληρή πραγματικότητα ενός κράτους "μπάτε σκύλοι αλέστε" , ενός Αθηνοκεντρικού κράτους που αποδεικνύεται πως εν γνώση του κλείνει τα μάτια στα ξεχασμένα πλέον ακριτικά νησιά του Αιγαίου οπού οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι που έχουν απομείνει εκεί βρίσκονται ξεχασμένοι στο έλεος του θεού.

Οι λαθρομετανάστες φαίνεται πως είναι καλά δασκαλεμένοι απο πρίν , αφού όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ μόλις αντιληφθούν σκάφος του λιμενικού σκίζουν τα φουσκωτά για να περιέλθουν σε καθεστώς διάσωσης.

Πολλοί λαθρομετανάστες μάλιστα (όπως θα δείτε) περιμένουν - ακόμη δεν πάτησαν το πόδι τους στη χώρα - να τους λύσει και τα προβλήματα τους η Ελλάδα , και να κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει το πρόβλημα στις χώρες τους (!)

Προφανώς βέβαια δεν έχουν ιδέα που ήρθαν αφού ή μας πέρασαν για Αμερικάνους ή τους είπαν οτι ήρθαν στην Αμερική .

Ο κάθε σύγχρονος δουλέμπορος ξεφορτώνει ανεξέλεγκτα το ανθρώπινο "εμπόρευμα" στη χωματερή που λέγεται Ελληνικό κράτος ασυδοσίας.

Εντύπωση όμως μας προκαλούν και οι δηλώσεις του κλασσικού "Αγαθο-Έλληνα" κοινοτάρχη Αγαθονησίου κ. Βαγγέλη Κόττορου που όπως θα δείτε αντιμετωπίζει πλέον τους λαθρομετανάστες ώς... τουρίστες (!)

Αφού όπως δηλώνει στην κάμερα της τηλεόρασης Δωδεκανήσου ....

Ο ίδιος έχει δεί με τα μάτια του λαθρομετανάστες να πληρώνουν με πεντακοσάευρω ένα πακέτο τσιγάρα !!!

Προφανώς κ. κοινοτάρχα , αυτά τα χρήματα αυτά
(άν όντως είναι έτσι) ή είναι προιόν εγκλήματος ή είναι όλο το βιός ορισμένων που το κουβάλησαν μαζί τους για το ταξίδι στην ελπίδα .... γιατί σίγουρα αν ήταν λεφτάδες (όπως πιθανόν νομίζει ο κοινοτάρχης) οι λαθρομετανάστες δεν θα ερχόταν στο Φαρμακονήσι με το φουσκωτό του σύγχρονου δουλέμπορου βαρκάρη της ελπίδας , αλλά με κανένα αεροσκάφος στην Αθήνα για να κάνουν μπίζνες.

Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε οτι ο κοινοτάρχης Αγαθονησίου , είναι όντως αγαθός και όχι κάτι άλλο , αφού θα τον δείτε να δηλώνει on camera, οτί έχει δεί και λαθρομετανάστες που κουβαλάνε μαζί τους το λάπτοπ τους (ναι καλά διαβάσατε) τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τους !!!

Που το είχαν κ. Κόττορε το λάπτοπ στο φουσκωτό ;;...

Το επόμενο που περιμέναμε να ακούσουμε απο τον κοινοτάρχη είναι που δεν τον ρώτησαν οι λαθρομετανάστες τι ώρα κλείνουν τα multirama Φαρμακονησίου !

Όπως θα δείτε οι λαθρομετανάστες μέχρι να μας έρθουν στην Αθήνα , σιτίζονται με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων μέχρι που σε μερικά χρόνια η όποια τότε Ελληνική κυβέρνηση να τους κάνει και αυτούς νεο ή μάλλον ... αφρό-Έλληνες.

Κι επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις απολαύστε και μόνοι σας την ασυδοσία που επικρατεί στα "μπάτε σκύλοι αλέστε" Ελληνικά σύνορα...Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ επιστρέφει με επόμενο θέμα τα παροπλισμένα σκάφη του λιμενικού και την αδιαφορία του Ελληνικού Δημοσίου !ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share