9/4/10

Πρώτο Θέμα: Ευάγγελε άσε τις αγωγές και φρόντισε τον Πάρη

H εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ απαντά στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο με δελτίο τύπου αναφορικά με την αγωγή Βενιζέλου κατά των δημοσιογράφων Θέμου Αναστασιάδη και Μάκη Πολλάτου, καθώς και εις βάρος του ραδιοφωνικού σταθμού «ΘΕΜΑ 98.9 FM»

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι δύο δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής που......μεταδόθηκε από τον παραπάνω σταθμό την Τετάρτη, 7 Απριλίου στις 11.30 πμ, διατύπωσαν σχόλια και ισχυρισμούς που προσβάλουν την πολιτική και κοινωνική μου προσωπικότητα και βασίζονται στη συνειδητή, σκόπιμη και επαγγελματικά οργανωμένη παραποίηση των πραγματικών δεδομένων με σκοπό να αποκομίσουν όφελος

Οι δύο δημοσιογράφοι "ισχυρίστηκαν" κατά τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ο ίδιος υπέγραψε τη σύμβαση-πλαίσιο για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το πρόγραμμα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού παρότι γνώριζε την ύπαρξη δημοσιογραφικών πληροφοριών για "ύποπτες" συναλλαγές με τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal για την αγορά των υποβρυχίων, το 2000.

Τόνισε επίσης ότι δια μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή, η κυβέρνηση υπεραμύνθηκε της υπογραφής της συμφωνίας, αλλά σε σημερινή τους εκπομπή οι δημοσιογράφοι επανήλθαν, έστω μετριασμένα, στο ίδιο θέμα.

Ο Ευάγγελο Βενιζέλος πρόσθεσε πως, εφόσον δεν επαρκεί η πολιτική αποδοκιμασία της κυβέρνησης, δεν επιτρέπει σε κανέναν να διατυπώνει αζημίως συκοφαντικούς ισχυρισμούς εις βάρος του.

Μετά απο αυτές τις δηλώσεις ο Θέμος Αναστασιάδης απάντησε κι αυτός δια μέσω του δικού του "κυβερνητικού" εκπροσώπου (Πρώτο Θέμα) στον υπουργό δημοσιεύοντας το κάτωθι δελτίο τύπου με τίτλο

"Ευάγγελε άσε τις αγωγές και φρόντισε τον Πάρη"


Το «ΘΕΜΑ» για τον κ. Ε. Βενιζέλο

Με τετρασέλιδη ανακοίνωση του ο υπουργός «Εθνικής Άμυνας» κ. Ευάγγελος Βενιζέλος γνωστοποιεί ότι θα μας υποβάλλει αγωγή διότι κάναμε κριτική στους χειρισμούς του στην υπόθεση των στραβών γερμανικών υποβρυχίων που παρέλαβε.

Αναρωτιόμαστε πόσες σελίδες θα του χρειάζονταν αναλογικά, αν είχε τη βούληση να ασχοληθεί με τις τουρκικές φρεγάτες που κάνουν βόλτες στο Σούνιο.

Εξ όσων γνωρίζουμε είχε μιλήσει μόνο «για οριακά ακραία αβλαβή διέλευση».

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για το που εξαντλεί την ευαισθησία και την ευθιξία του, ο «οριακά υπουργός» Εθνικής Άμυνας.


Υ.Γ.: Ας φροντίσει εγκαίρως για την άνετη διαμονή του ναύτη Πάρη Κασιδόκωστα για λίγες ώρες στο στράτευμα μετά την 16ήμερη άδεια που του έδωσε για την Καραϊβική, ώστε να μην χαρακτηρισθεί «οριακά ορντινάντσα» της οικογένειας Λάτση. Κι αντί να στέλνει δελτία τύπου ας δώσει συνέντευξη εναντίον μας απ’ το Ζάππειο που του πάει πολύ..


Στο σημείο αυτό θα κάνουμε και εμείς ένα σχόλιο για το Ελληνικό Κράτος που φαίνεται πως συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της Ανωνύμου Εταιρείας με αυτά της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης.

Γεια σου Θέμο Αλανιάρη ... Με τα ωραία σου !!!

Διαβάστε επίσης:
Αποκαλύψεις φωτιά με χοντρές μίζες για τα γερμανικά υποβρύχια !!!

Aπίστευτο το Υπ. Εξωτερικών απαγόρευσε στο ΓΕΕΘΑ να ενημερώνει τους δημοσιογράφους για τις Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο !
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share