12/5/10

Μας τη φόρεσε ο πιστολέρο - Αποκαλύφθηκε το σχέδιο, το ΔΝΤ ήταν ΜΟΝΟ για την Ελλάδα !

Το πιστόλι του Παπανδρέου...

Τελικά σημάδευε την Ελλάδα!

Αμέσως μετά την "πιστολιά" η Ευρωπαική Ένωση άλλαξε τους κανόνες χρηματοδότησης των χωρών που θα βρεθούν με πρόβλημα δανεισμού (αυξημένα spreads) και δημιουργεί μηχανισμό στήριξης χωρίς βέβαια... το ΔΝΤ.

Το σχέδιο ήταν στημένο και η δήθεν μπλόφα Παπανδρέου με το πιστόλι στο τραπέζι αποδείχθηκε οτι μόνο μπλόφα δεν ήταν αφού όλα αυτά τα ταξίδια της αεροπορικής διακυβέρνησης , γινόταν τελικά ...


...για να εμφανιστεί το ΔΝΤ ώς πιστόλι που δήθεν θα απειλούσε την Ευρώπη.

Όλα αυτά βέβαια... μόνο για εγχώρια κατανάλωση , γιατί η Ευρώπη , έπιασε απο το χεράκι το Γιώργο Παπανδρέου και του έδειξε ποιούς να σημαδέψει με το πιστόλι του....


Ακριβώς μόλις ο Παπανδρέου τράβηξε τη σκανδάλη του πιστολιού επικυρώνοντας την συμφωνία στην βουλή με τη βοήθεια του ΛΑΟΣ , για την ένταξη της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , ο μηχανισμός χρηματοδότησης άλλαξε ξαφνικά για όλα τα άλλα κράτη της Ευρωζώνης εκτός βέβαια της Ελλάδος που η συμφωνία έκλεισε οριστικά !

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης των Ευρωπαϊκών κρατών που θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα παρόμοιο με της Ελλάδος (υψηλά spreads) τα κράτη αυτά θα χρηματοδοτούνται στο εξής απο καθαρά Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης που δεν θα περιλαμβάνει Διεθνές Νομισματικό Ταμείο !

Θυμίζουμε οτι μόλις πριν λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός τόνιζε συνεχώς πως είναι μονόδρομος , και πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα αφού άλλη λύση δεν υπάρχει.

Μόλις όμως μας έριξε την πιστολιά, και ολοκληρώθηκε το σχέδιο κατοχής της χώρας, αυτομάτως η Ευρώπη και μέτρα πήρε (για τους άλλους) και άλλαξε το μηχανισμό σωτηρίας των υπολοίπων οικονομιών αφήνοντας εκτός... την Ελλάδα του πιστολέρο.

Οί "επιτυχίες" μετά την ολοκλήρωση της αεροπορικής διακυβέρνησης Παπανδρέου ολοκληρώθηκαν με την επικύρωση της συμφωνίας παράδοσης της χώρα στους νέους κυβερνήτες. Η σχέδιο "σωτηρίας" ήταν αποκλειστικά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ελλάδος.

Kalo Kouragio Έλληνες !!! κι όπως είπε κι o πλανητάρχης "Zeto e Hellas" !

Εεερε δούλεμα που μας κάνουν όλοι τους !!!!

Τώρα... ο "υπερπατριώτης" Καρατζαφέρης που υπερψήφισε το μνημόνιο παράδοσης της χώρας για το "καλό" της πατρίδος και τη "σωτηρία" της οικονομίας , προετοιμάζεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει υπουργεία στην "κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" που ετοιμάζουν στην περίπτωση έντονων κοινωνικών εκρήξεων. (προς το παρόν το σχέδιο επεξεργάζεται συνεχώς)

Το "πατριωτικό" σχέδιο θα έχει στόχο να κάνει τους Έλληνες να ηρεμίσουν και νιώσουν οτι δεν είναι αιχμάλωτοι της εξουσίας του ΔΝΤ , αφού θα φαίνεται οτι θα κυβερνά τον τόπο ένα πατριωτικό κοκτείλ πολιτικών.

Στην περίπτωση βέβαια που... το "βόδι" δεν ηρεμίσει ούτε κι έτσι, ενδέχεται να συνδράμουν και τα ξένα κέντρα σε μια δόση "τρομοπατριωτικής ένωσης", με.... κανένα "επεισοδιάκι"..... ξέρετε... θα το αναλάβει ο Σουλτάνος.

Περισσότερα δε λέμε (προς το παρόν) και τα αινίγματα είναι για όσους είναι σε θέση να τα καταλάβουν, εμείς πάντως θα "φωτογραφίζουμε" βήμα βήμα τις εξελίξεις και όσοι καταλάβουν .... κατάλαβαν.

Έτσι κι αλλιώς... εκείνοι που φοβούνται το φώς... πάντα θα τρομάζουν να ανοίξουν τα μάτια τους.


Διαβάστε επίσης :


Ύστατη προσπάθεια κυβερνητικής τρομοκρατίας , διαφημίζοντας πως δεν υπάρχει φυγή από την «κηδεμονία» του ΔΝΤ

Μια φορά κι ενα καιρό ήταν ο Γιωργάκης....


Απλά μαθήματα προπαγάνδας…

Πρόταση να περάσει η κυβέρνηση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Guinness
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share