6/10/09

Αντώναρος και Βαληνάκης... το σκέφτονται ή τους πιέζουν ;;;












Δύο ακόμη βασικοί συνεργάτες του Καραμανλή, που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν ο Βαγγέλης Αντώναρος ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του Γ. Σουφλιά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ο Γιάννης Βαληνάκης που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στα Δωδεκάνησα, το σκέφτονται ή πιέζονται να αποχωρήσουν από την πολιτική....



Ο Βαληνάκης, μόνιμος υφυπουργός Εξωτερικών από τον Μάρτιο του 2004, μάλλον έχει αποφασίσει να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα ως καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς η παρουσία του στη Νέα Δημοκρατία είχε άμεση και μοναδική σχέση με εκείνη του πρώην πρωθυπουργού.


Ο δε Αντώναρος βλέπει ότι το κλίμα δεν το σηκώνει και πως δεν έχει καμία σχέση με τον κομματικό μηχανισμό.
Άλλωστε δεν προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία και στα χρόνια της παντοδυναμίας στο υπουργείο Τύπου, είχε κλειστές τις πόρτες του στους Νεοδημοκράτες τους οποίους δεν γνώριζε ούτε και θέλησε , βέβαια, να μάθει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν στη Ρηγίλλης ότι από τη στιγμή που ο Καραμανλής παραιτήθηκε, οφείλουν να πράξουν το ίδιο όλοι οι βασικοί του συνεργάτες, σπρώχνοντας έτσι τον Αντώναρο στην έξοδο.