6/10/09

Σπίτι του πάει και ο πρώην Τσάρος της Εθνικής μας Οικονομίας !!!


Ο πρώην πανίσχυρος υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι θα επιστρέψει στα καθηγητικά του καθήκοντα, εγκαταλείποντας την ενεργό πολιτική μετά την ηχηρή αποδοκιμασία της πολιτικής του αλλά και του ιδίου από τον Ελληνικό λαό στις Εθνικές Εκλογές.Ο κ. Αλογοσκούφης - ο οποίος είχε δεχτεί έντονη κριτική για τις επιλογές του στην οικονομική πολιτική- ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Β΄Αθηνών, αλλά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, καθώς η ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Οικονομίας τσουρούφλισε τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν από το 1996 μέχρι σήμερα στην πολιτική μου διαδρομή. Μια διαδρομή συνέπειας και ευθύνης που στηρίχθηκε σε αρχές και αξίες. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των πολιτών της Α'Α Αθηνών που με τίμησαν με την ψήφο τους και στις χθεσινές εκλογές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας προβληματίζει όλους. Σε ότι με αφορά, αποφάσισα να αναστείλω κάθε κομματική δραστηριότητα και να επιστρέψω στα πανεπιστημιακά μου καθήκοντα. Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργός πολίτης στο πλαίσιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».