10/10/09

Νέα αυτοκτονία επιχειρηματία λόγω χρεών !!!


37χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στην επιχείρησή του !!!

Θρηνεί ο επιχειρηματικός κόσμος, καθώς μέσα σε μόλις 24 ώρες ένας ακόμη επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, «πνιγμένος» από τα χρέη.

Μετά από την πτώση του 57χρονου από χαράδρα 100 μέτρων στην Ψαρή Φοράδα, χθες ένας 37χρονος, αυτοκτόνησε αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας...




ως φονικό όπλο ένα πιστόλι.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας -κάτοικος Επισκοπής- απελπισμένος πήγε στο γραφείο στο 6ο χιλιόμετρο Ηρακλείου -Μοιρών, όπου διατηρεί επιχείρηση συλλογής μετάλλου και σιδήρου. Εκεί, χωρίς να συνειδητοποιεί τι πάει να κάνει όπλισε το πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε. Αρκετές ώρες αργότερα τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό σε λίμνη αίματος ένας πελάτης του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σημείωμα

Ο επιχειρηματίας δεν άντεξε τα χρέη, κάτι που επισήμανε στο σημείωμα που έγραψε λίγο πριν πεθάνει, το οποίο βρέθηκε στο γραφείο του.

Σε αυτό ζητούσε συγγνώμη για την πράξη του με τη φράση
«Συγχωρέστε με που δεν τα κατάφερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος αντιμετώπιζε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, καθώς του χρωστούσαν και χρωστούσε περισσότερα από 200.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Δεύτερο θύμα

Η αναστάτωση στην κοινωνία του Ηρακλείου -αλλά και σε όλη την Ελλάδα- είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για το δεύτερο θύμα στην πόλη. Οι φόβοι που εκφράζονται είναι ότι η κρίση, η οποία στην Ελλάδα, φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη στην αρχή της θα οδηγήσει ακόμη περισσότερους στην αυτοκτονία, αυξάνοντας τα τραγικά περιστατικά.

Πρόκειται για γεγονότα τα οποία έχουν σκορπίσει τον προβληματισμό σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος βλέπει ότι ακόμη και επιχειρηματίες που πάντα ήταν άψογοι στις συναλλαγές και τις υποχρεώσεις τους, τώρα δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε αυτές και σε πολλές περιπτώσεις βάζουν λουκέτο.


Πηγή: Iraklio web radio
http://irakliowebradio2.blogspot.com