27/10/09

Το «μπαλάκι» στην Κεντρική Επιτροπή

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε το πρωί της Τρίτης η Ντόρα Μπακογιάννη και στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα των διαδικασιών εκλογής προέδρου της ΝΔ.

Οι δύο υποψήφιοι επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα Σιούφα για «ομόφωνη απόφαση», ενώ παρέπεμψαν για τις οριστικές αποφάσεις πλέον στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.



«Εχουμε υπογράψει όλοι μια συμφωνία. Η συμφωνία αυτή λέει για μέλη τα οποία μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, την ώρα δηλαδή της εκλογής, την ώρα της κάλπης. Από κει και πέρα εγώ δεν θέλω να ξαναμπώ στη συζήτηση της διαδικασίας. Υπάρχει μια Κεντρική Επιτροπή, είναι κυρίαρχο όργανο, οι προτάσεις θα κατατεθούν εκεί και η ΚΕ θα αποφασίσει», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Σε ερώτηση για τη στάση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, απάντησε πως «ο κ. Σιούφας στάθηκε στα συμφωνηθέντα και στην υπογραφή την οποία και οι τέσσερις βάλαμε».


Ο Π.Ψωμιάδης, δήλωσε:
«Εγώ έμαθα να σέβομαι την υπογραφή μου. Σίγουρα εμμένω στις θέσεις τις νέες που εξέθεσα [να ψηφίσουν και οι φίλοι της ΝΔ]. Από κει και πέρα στην ΚΕ θα καταθέσουμε τις απόψεις και η ΚΕ θα αποφασίσει»

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ότι η απόφαση των τεσσάρων υποψηφίων ήταν αυτή που περιέγραψε η κ. Μπακογιάννη και στην ερώτηση αν έχει δίκιο ή όχι που διαμαρτύρεται

Ο κ. Αβραμόπουλος, απάντησε: «Ολοι έχουνε δίκιο σε αυτή την παράταξη, αλλά πού θα το βρούμε».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share