27/10/09

"Τα'χωσε" ο Μεϊμαράκης σήμερα από την ΝΕΤ

Τη διαφωνία του εξέφρασε σήμερα και επισήμως (μέσω της ΝΕΤ) ο κ.Μεϊμαράκης απο όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας πως ο ίδιος θα απέχει από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

Ο κ.Μεϊμαράκης αφού κατηγόρησε τους 4 υποψήφιους για την προεδρία ότι κάνουν...
μονόλογους μέσω των καναλιών εξέφρασε μέσω της ΝΕΤ την απόφαση του να μην συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

Για τους υποψήφιους είπε χαρακτηριστικά ότι δεν γίνεται διάλογος αλλά "Είναι ένα είδος μονολόγου μεταξύ των συνυποψηφίων, μια παγκοσμίως πρωτότυπη διαδικασία που αυξάνει το δείκτη απογοήτευσης. Αυτό που γίνετε δεν είναι μια πολιτική και συνθετική διαδικασία".

Επίσης ο τέως υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά πως η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στη ΝΔ κατηγόρησε τους 4 ότι με «λουδοβίκεια συμπεριφορά συναποφασίζουν κάτι και το περνάνε χωρίς διάλογο», ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να τηρηθούν όσα προβλέπει το καταστατικό γιατί «όταν δεν υπάρχουν κανόνες σε ώρες κρίσης» συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν θα επιτραπούν τοποθετήσεις στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σάββατο και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του οργάνου, διότι αν επιτρεπόταν να μιλήσει, η τοποθέτησή του θα ήταν «διαλυτική», καθώς θα ζητούσε τριήμερο Συνέδριο.

Ακόμη, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα Συνέδριο τριών ωρών, διότι έτσι «ξεφτιλίζεται» ο όρος Συνέδριο και οι διαδικασίες.

Τόνισε επίσης ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρά πέντε της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις και οι σχετικές ζυμώσεις.

Ο ίδιος τάχθηκε κατά της πρότασης για συμμετοχή φίλων στη διαδικασία εκλογής προέδρου και διερωτήθηκε αν όντως η εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τις διαδικασίες είναι ομόφωνη.

"Έτσι που το πάνε θα έρθουν έρθουν να ψηφίσουν τελικά κι εκείνοι που δεν ψήφισαν ούτε θα ψηφίσουν ποτέ Νέα Δημοκρατία." δήλωσε.

Ο Ευ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η διαδικασία έχει απαξιωθεί και πως η απογοήτευση του κόσμου από τις εξελίξεις είναι πλήρης.

Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν τον εκφράζει η οργανωτική δομή του κόμματος που ακολουθείται, σημείωσε ότι θα ασκεί μόνο τα κοινοβουλευτικά - αντιπολιτευτικά του καθήκοντα και πως δεν σκοπεύει να ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό την κοινωνία.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share