12/10/09

Πανικός στον «high society» κόσμο της showbiz ('Ολα τα ονόματα των συλληφθέντων)


Πανικός στον «high society» κόσμο της showbiz αφού στα ονόματα της "Καυτής Ατζέντας"
εκτός από τηλέφωνα και διευθύνσεις επωνύμων αναφέρονται και....



λεπτομέρειες με ημερομηνίες κρυφά ραντεβού και ποσότητες ναρκωτικών που διακινήθηκαν.


SEX, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ


Πώς στηνόταν το «μεγάλο» κόλπο



Στη σιγουριά της… ανοιχτής θάλασσας και κατά τη διάρκεια κρουαζιέρων έπαιρναν την κοκαΐνη μοντέλα, μεγαλοδικηγόροι και επιχειρηματίες, που προμηθεύονταν από το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή.

Το μοντέλο μαζί με τους συνεργάτες του, όπως προέκυψε από τις έρευνες των λιμενικών, κυρίως διακινούσαν τα ναρκωτικά σε πάρτι που γίνονταν σε γιοτ ενώ αυτά έκαναν μίνι κρουαζιέρες στα νερά του Σαρωνικού – μάλιστα, πολλές φορές δεν δίσταζαν να νοικιάζουν και οι ίδιοι σκάφη γι’ αυτό το σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μακριά από αδιάκριτα μάτια οι «επώνυμοι», όπως λέγεται, πελάτες χαίρονταν με την ησυχία τους το ταξίδι στον κόσμο των παραισθήσεων.

Αρκετές φορές αμέσως μετά τη χρήση δεν περιορίζονταν σε αυτό μόνο το «ταξίδι», αλλά με τη συντροφιά των μοντέλων που τους συντρόφευαν στις κρουαζιέρες επιδίδονταν σε οργιαστικές απολαύσεις και απαγορευμένα σεξουαλικά… παιχνίδια.

Η συμμορία, κατά τους αξιωματικούς, δεν είχε πολλά «βαποράκια», ενώ εκτός από τα γιοτ -σύμφωνα με πληροφορίες τους- πολλά πάρτι με ανάλογο περιεχόμενο γίνονταν και σε αρκετές βίλες των βορείων και των νοτίων προαστίων.

Τα ναρκωτικά, ακόμα και την κοκαΐνη, την προμηθεύονταν από το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και την Αλβανία και στο διαμέρισμα της Μαριάννας στο Ελληνικό γινόταν η επεξεργασία τους.

Η κοκαΐνη εισαγόταν σε υγρή μορφή και με τις ηλεκτρικές θερμάστρες ο «χημικός» τη μετέτρεπε σε «πούδρα», στην οποία γινόταν στη συνέχεια νόθευση προκειμένου να κερδίζουν ακόμα περισσότερα. Η κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή της σπείρας ας σημειωθεί ότι ήταν σε καθαρή μορφή…


ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ


Οσοι γνωρίζουν από το χώρο του modeling τη Μ Μ μιλούν για ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα, χωρίς ενδοιασμούς, μαγκάκι, με πολύ ακριβά γούστα. «Ενα κορίτσι έτοιμο για όλα» λένε. Χωρίς να έχει κάνει τίποτα το ιδιαίτερο στο χώρο της μόδας, κατόρθωσε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να την ξέρουν αρκετοί… Βέβαια, ποτέ δεν είχε και το καλύτερο όνομα. Προσπαθούσε να αναρριχηθεί -όπως μας εκμυστηρεύονται άνθρωποι που δούλεψαν μαζί της- με κάθε τρόπο. Σπάνια έλεγε όχι και πάντα βρισκόταν με αρκετά χρήματα.

Η Μαριάννα Μπερερή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Εκανε kick boxing και για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλεψε σε face control σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, εμπλουτίζοντας έτσι με ηχηρά ονόματα την ατζέντα της! Από τα 16 της, κιόλας, τη γοήτευε ο χώρος του modeling. Ενα όνειρο που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει μέχρι τα 23 της, αφού το αγόρι της με τίποτα δεν ήθελε να ακούσει για τέτοιου είδους καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Το 2003, αφού χωρίζει, παίρνει μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και κατακτά τον τίτλο της Β’ Σταρ Πελοπόννησος. Δύο χρόνια αργότερα, αφού κάνει κάποιες σέξι φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά, τις ανοίγονται κάποιες πόρτες… Δεν το βάζει κάτω και το παλεύει. Το 2005 συμμετέχει στο διαγωνισμό «Miss Hawaian Tropic» και κερδίζει την πρωτιά.

Πάντα δούλευε μόνη της. Αυτό που επισημαίνουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον είναι ότι παρ’ όλο που είχε πάρει δύο τίτλους, δεν συνεργαζόταν ποτέ με κάποιο πρακτορείο και το κυριότερο δεν είχε ποτέ μάνατζερ. Μιλούν για ένα κορίτσι που δεν του άρεσε να μοιράζεται τα κέρδη του, φοβερά φιλοχρήματο. Τα χρήματα που ξόδευε σε καμία περίπτωση, όπως εκμυστηρεύονται άνθρωποι του χώρου, δεν ανταποκρίνονταν στα έσοδα που μπορεί να έχει μια κοπέλα από το modeling – και αυτό προβλημάτιζε πάντα τους φίλους της.

Ο τρόπος που δούλευε εν γένει δεν έδινε τη δυνατότητα σε οργανωμένα γραφεία να τη φωνάξουν. Το μόνο που είχε στο ενεργητικό της και επιδείκνυε στο book της ήταν κάποιες επιδείξεις στην επαρχία.

Τα τελευταία χρόνια είχε συνάψει σχέσεις με επιχειρηματία στη Μύκονο. Από εκεί ξεκίνησαν οι άσχημες παρέες και η κάτω βόλτα, σύμφωνα με τους φίλους της. Οσοι την γνωρίζουν καλά μιλούν για μια προσωπικότητα ατίθαση και απόμακρη. Δεν έκανε εύκολα φίλους και δεν είχε παρέες από το χώρο του modeling. Κυρίως οι παρέες της ήταν άνδρες και άνθρωποι της νύχτας. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, μάλιστα, της περνούσε στο γυμναστήριο.

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, Ο «ΧΗΜΙΚΟΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ

Σπείρα με συγκεκριμένη δομή, όπου ο καθένας είχε το δικό του ρόλο, ήταν αυτή στην οποία συμμετείχε η Μ Μ, που κατά τους λιμενικούς ήταν και η βιτρίνα του κυκλώματος.

Σημαντική θέση στην προμήθεια των ναρκωτικών, αλλά και στις γνωριμίες στον κόσμο του υποκόσμου κατείχε ο 27χρονος Κωνσταντίνος Παντέρα ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία και αυτό το διάστημα, για «ξεκάρφωμα», δούλευε σε βενζινάδικο στη Βουλιαγμένη.

Θέση «ογκόλιθου» κατείχε ο 54χρονος «χημικός» της συμμορίας, ο Γιώργος Σταματιάδης, αφού το μητρώο του είχε τα απαραίτητα… διαπιστευτήρια. Είχε πιαστεί στο παρελθόν για διακίνηση 300 γραμμαρίων κοκαΐνης, είχε φυλακιστεί για οκτώ χρόνια και πριν από τέσσερις μήνες είχε βγει έξω με όρους. Οι γνώσεις του στη νόθευση της κοκαΐνης τον είχαν αναγάγει σε… επιστήμονα και βασικό στέλεχος.

Μικρότερος ήταν ο ρόλος του 24χρονου μοντέλου Παντελή Θεοχάρη, ο οποίος είχε δεσμό με τη ΜΜ και χρησιμοποιούνταν συνήθως ως τσιλιαδόρος και για μικρομεταφορές.

Η κοκαΐνη, αφού νοθευόταν με γνωστό λευκό παυσίπονο και σόδα, διακινούνταν στη συνέχεια σε μικροποσότητες στους χρήστες. Καθημερινά η σπείρα, όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί τους Λιμενικού από την πολυήμερη παρακολούθηση των μελών της, διακινούσε από 30 έως 40 γραμμάρια και κάθε γραμμάριο πωλούνταν 100 ευρώ, καθώς «λανσάρονταν» ως υψηλής καθαρότητας.