13/10/09

Και άλλες θέσεις ευθύνης προκηρύσσει η κυβέρνηση μέσω Internet

Πάρτε σειρά να Διοριστείτε στο δημόσιο!!!
Θέσεις ευθύνης προκηρύσσει η κυβέρνηση μέσω Internet.
Νέο γύρο ανοιχτής διαδικασίας για την πλήρωση περίπου 2.000 θέσεων ευθύνης σε περιφερειακούς κρατικούς οργανισμούς πρόκειται να προκηρύξει σύντομα η κυβέρνηση, μετά την επιτυχία που είχε η ανοιχτή διαδικασία για την πλήρωση 88 θέσεων -κατατέθηκαν περισσότερα από 7.000 βιογραφικά-, η προθεσμία της οποίας λήγει την Τρίτη...



Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», η νέα διαδικασία που αφορά θέσεις σε διοικήσεις νοσοκομείων, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εποπτευόμενων από το Δημόσιο οργανισμών, ιδρυμάτων κλπ. θα πραγματοποιηθεί πάλι μέσω Διαδικτύου, με τους ενδιαφερόμενους να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση www.opengov.gr.

Η νέα διαδικασία να αρχίσει αμέσως μετά το τέλος της πρώτης για την πλήρωση των 88 θέσεων που αφορούν θέσεις γενικών γραμματέων υπουργείων, προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων ΔΕΚΟ κλπ.


Η αξιολόγηση των βιογραφικών και η τελική επιλογή θα γίνεται από το γραφείο του πρωθυπουργού σε συνεργασία με τον αρμόδιο κατά περίπτωση υπουργό.


Η προθεσμία για τις 88 θέσεις λήγει την Τρίτη και τα βιογραφικά που έχουν κατατεθεί ξεπερνούν τις 7.000, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι όποιοι συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή αποκτούν προβάδισμα έναντι άλλων που θα διεκδικήσουν τις περίπου 2.000 περιφερειακές θέσεις.