17/11/09

Φόβοι ενόψει του Πολυτεχνείου - Ανοιχτά μέχρι τις 15:00 τα μαγαζιά στην περιοχή

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αλλά και την Αντιτρομοκρατική επικρατεί εγρήγορση μετά τη σύλληψη της 22χρονης αλλά και ενόψει των εκδηλώσεων της επετείου του Πολυτεχνείου.

Αυτό που φοβούνται είναι τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τη μεταμόρφωση των δρόμων σε εμπόλεμες ζώνες.





Για το λόγο αυτό σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια και αν ξεκινήσουν να κατασταλούν άμεσα

Πρόταση κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας στα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο Πολυτεχνείο να κλείσουν στις τρεις ώστε να "διευκολυνθούν οι συνθήκες λειτουργίας της πόλης".

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «Ως γνωστό την Τρίτη, 17/11/2009, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία εορτασμού του Πολυτεχνείου. Με γνώμονα τη διευκόλυνση των συνθηκών λειτουργίας της πόλης, προτείνουμε στους συναδέλφους που διατηρούν επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται χωροταξικά ή γειτνιάζουν με τη διαδρομή της πορείας να διακόψουν τη λειτουργία τους από τις 15.00».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share