5/11/09

Δημοσιογράφος βίαζε 16χρονο με νοητική υστέρηση

Σοκ προκαλεί η σύλληψη 68χρονου δημοσιογράφου που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση ένα 16χρονο παιδί αλβανικής καταγωγής με νοητική υστέρηση.

Τι λένε οι καταγγελίες και τι απαντά ο δημοσιογράφος;


Η μητέρα του 16χρόνου αγοριού κατήγγειλε στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων πως ο 68χρόνος μαζί με έναν φίλο του γιου της, συνομήλικο, άλλα και έναν ακόμη νεαρό Ελληνα βίασαν το παιδί της.




Ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία για βιασμό και ασέλγεια ανήλικου, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Στη σύλληψη του προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από το ένταλμα που εξέδωσε η 8η ανακρίτρια Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος νεαρός τσακώθηκε με τον 17χρονο φίλο του και πάνω στον καβγά επενέβη η μητέρα του, η οποία έκανε παρατήρηση στον 17χρόνο ζητώντας του να σταματήσει να κάνει παρέα με τον γιο της. Τότε ο 17χρόνος, που ένιωσε να προσβάλλεται από τις κουβέντες της μητέρας του 16χρονου, φωνάζοντας άρχισε να της λέει τι συνέβαινε με τον γιο της.

Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας τις πράξεις ασέλγειας σε βάρος του παιδιού της και αμέσως το πίεσε να της πει αν ήταν αλήθεια αυτά που έλεγε ο φίλος του. Ο 16χρόνος μίλησε στη μητέρα του και της είπε ότι τόσο ο δημοσιογράφος όσο και ο φίλος του, αλλά και ένας 20χρονος Ελληνας τον βίαζαν και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Η γυναίκα, θορυβημένη από τις αποκαλύψεις, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια και συγκεκριμένα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κατήγγειλε τα όσα είχε μάθει από το παιδί της και τον φίλο του.

Ο 68χρονος δημοσιογράφος είναι διαπιστευμένος συντάκτης στη ΓΑΔΑ, αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το παιδί το βίασαν οι φίλοι του και πως αυτός ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε ότι γνώριζε τον ανήλικο Αλβανό καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά, ενώ δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που οι δυο τους είχαν ανταλλάξει και μερικές τυπικές κουβέντες.

Διέρρευσε από: www.fimes.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share