7/11/09

Η καταπίεση τα χρέοι και η απόγνωση οδηγούν τη χώρα σε επικίνδυνες κοινωνικές αναταραχές

Eurostat: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην ΕΕ οι Έλληνες

Οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ευρωπαίο πολίτη -κατά μέσο όρο 42 ώρες εβδομαδιαίως, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και τα οποία αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2009.

Ο μέσος όρος εργασίας εβδομαδιαίως στην ΕΕ των 27 είναι 40,3 ώρες και στην ευρωζώνη 40 ώρες.




Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στη σχετική κατάταξη τους Έλληνες ακολουθούν οι Τσέχοι (41,6 ώρες εβδομαδιαίως), οι Αυστριακοί (41,5 ώρες) και οι Πολωνοί (41,4 ώρες ) ενώ σε εβδομαδιαία βάση τις λιγότερες ώρες στην ΕΕ εργάζονται οι Φιλανδοί (37,8 ώρες), οι Δανοί (38 ώρες) και οι Σουηδοί (38,1 ώρες).

Τί γίνετε όμως όταν τα έξοδα και τα χρεοί των νοικοκυριών υπερκαλύπτουν τις μηνιαίες αποδοχές του εργαζόμενου όσες εργατοώρες κι αν προσθέσει στην καθημερινότητά του ακόμη και με δεύτερη δουλειά ;;;

Ενα δημοσιονομικό έλλειμμα 12,5% , μια Ελλάδα βουλιαγμένη στη χρεωκοπία απο τους κατακαιρούς εθνοσωτήρες κυβερνήτες της.

Όλοι αυτοί οι οποίοι με τους κομματικούς τους μηχανισμούς, τα βολέματα και τους χαραμοφάηδες τους ξεπουλάνε καθημερινά την πατρίδα μας που την έχουν καταντήσει τον πλέον αφερέγγυο ζήτουλα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Ένα καταχρεωμένο κράτος που συνεχώς παραχωρεί και υποχωρεί σε όλα τα Εθνικά ζητήματα που συντηρείται με συνεχές δανεισμούς ακόμη και με τα υψηλότερα επιτόκια της Ε.Ε.

Τώρα ζητάνε και πάλι, περισσότερη δουλειά απο τους καταχρεωμένους Έλληνες, θυσίες, απο εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και ποιός ξέρει ακόμη πόσες γενιές.

Κανείς τους όμως δεν έχει απολογηθεί ποτέ και για τίποτα κανείς τους δεν θα τιμωρηθεί ποτέ και για τίποτα.


Απολογήθηκε ποτέ ο Αλογοσκούφης ή κάποιος απο την προηγούμενη κυβέρνηση έστω για τα ψέμματα που λέγανε στους Έλληνες και τους Ευρωπαίους για το δημόσιο έλλειμμα ;;;

Κάποιοι σε λίγο καιρό θα βγαίνουν στα ΜΜΕ και θα παριστάνουν πως δήθεν αναζητούν τα αίτια των κοινωνικών αναταραχών που επέρχονται, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναλύουν τους λόγους που κατάντησαν την Αθήνα άνδρο της τρομοκρατίας αποδίδοντάς την σε εξωγενείς παράγοντες και άλλες τέτοιες τρομοπροπαγάνδες για να ξανακοιμίσουν το λαό όταν ξυπνά απ'τους εφιάλτες που του δημιούργησαν.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share