19/11/09

Ψέριμος: περίεργες αγοραπωλησίες σε γκρίζο φόντο…

Ένα σοβαρό ζήτημα σε μια πολύ ευαίσθητη για τα εθνικά μας θέματα περιοχή φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο καλός συνάδελφος Νίκος Βοσδογάνης:

Σύμφωνα με επίσημη καταγγελια του πρώην δημάρχου Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, το νησί της Ψερίμου πολιορκείται από καταπατητές οι οποίοι ήδη έχουν συντάξει ψεύτικα συμβόλαια, ενώ οι αγοραπωλησίες γίνονται ακόμα και μέσω ίντερνέτ!!!
Συγκεκριμένα σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Καλύμνου κ. Γεώργιο Ρούσσο, ο κ. Διακομιχάλης τονίζει: « Επειδή κυκλοφορούν για την Ψέριμο διάφορες φήμες και μάλιστα γίνονται πωλήσεις ολόκληρων περιοχών μέσω διαδικτύου και ταυτόχρονα συνεχίζονται οι καταπατήσεις για τις οποίες έγιναν και συμβόλαια, παρακαλώ να φέρετε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα εάν δεν τα προλάβουμε θα βρεθούμε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις».

Πρέπει να τονιστεί ότι ο δήμαρχος Καλύμνου κ. Ρούσσος αναγνωρίζει το πρόβλημα και συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο τη προσεχή Τρίτη προκειμένου να βρεθεί λύση.

Το παρόν εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς αναδημοσίευση απο Τα Πράγματα

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share