6/11/09

Λύση στην Ελληνική υπογεννητικότητα, η Ελληνοποίηση των αλλοδαπών

Από επίσημα στατιστικά στοιχεία είμαστε ένα φθίνων έθνος, όταν η Ελλάδα έχει 100.000 γεννήσεις τον χρόνο και η Τουρκία δίπλα μας έχει 1.600.000 γεννήσεις το ίδιο διάστημα και δυόμισι φορές περισσότερες γεννήσεις από μας η Αλβανία και η Βουλγαρία.

Αυτό δε όταν πριν 20 χρόνια η οροφή του ελληνικού στρατού σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΣ ήταν 90.000, τώρα είναι 52.000 και το 2010 θα είναι λιγότερο…




Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας κατά την εναρκτήρια συνεδρία του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, δήλωσε :

Κάθε παιδί μεταναστών που θα γεννιέται στην Ελλάδα θα λαμβάνει αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλε την απόκτηση ιθαγένειας για τα παιδιά της δεύτερης γενιάς και τη συμμετοχή των επί μακρόν διαμενόντων στις τοπικές εκλογές.

Δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει με τον πληρέστερο τρόπο τις δυνατότητες επιστροφής παράνομων αλλοδαπών και ότι θα εμπλακεί ενεργά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαρό δήλωσε στην «Κ» ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διαθέσει τα χρήματα που έχει ανάγκη η Ελλάδα για τη δημιουργία υποδομών και τη στήριξη ανθρώπινου δυναμικού, αρκεί να δημιουργήσει ένα πραγματικό σύστημα ασύλου.
Πιέσεις Ε.Ε. στην Τουρκία
Με σκοπό να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία σε θέματα που αφορούν τη μετανάστευση μεταβαίνουν σήμερα στην Αγκυρα ο Σουηδός υπουργός για τη Μετανάστευση, Τομπίας Μπίλστρομ, και ο αρμόδιος Ευρωπαίος επίτροπος Ζακ Μπαρό. Η επίσκεψή τους αποσκοπεί στο «να ληφθούν ταχέως συγκεκριμένα μέτρα, ιδίως όσον αφορά την επανεισδοχή και τον έλεγχο των συνόρων».

Δηλαδή κύριοι αν δεν καταλάβατε καλά.... Όταν δεν γεννιούνται Έλληνες θα "φτιάχνουμε" Έλληνες...


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share