12/11/09

Ανασφάλεια αλλά και νέες στρατηγικές στο στρατόπεδο Μπακογιάννη !!!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που έφθασαν στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ οι επιτελείς της Ντόρας Μπακογιάννη παρήγγειλαν μεγάλη τηλεφωνική έρευνα...





την οποία θα παραλάβουν την Πέμπτη.

Οι στενοί συνεργάτες της πιστεύουν ότι από σήμερα η Ντόρα θα ξεκινήσει την επικοινωνιακή αντεπίθεση για να βγει απαντήσει στην συμμαχία Σαμαρά-Αβραμόπουλου

ΟΙ ΦΗΜΕΣ

Φημολογείται πως η Ντόρα Μπακογιάννη ενδέχετε ακόμη και να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα της στην περίπτωση που διαπιστώσει οτι δεν μπορεί να νικήσει.

Βέβαια μην περιμένετε να μας πει κάτι τέτοιο.. αλλά το άλλο το γνωστό...
Υπέρ της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ντόρας σας το μεταφέρουμε όπως κυκλοφορεί στα πηγαδάκια της ΝΔ.

Αυτοί που διαδίδουν οτι η Ντόρα Μπακογιάννη αποχωρεί λένε οτι αν η πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέβει και χάσει, τότε θα καεί για πάντα.

Ο Ψωμιάδης κατάλαβε που πάει το πράγμα και ξεκαθάρισε με δήλωση του οτι δεν θα «καθοδηγήσει» τους υποστηρικτές του σαν πρόβατα, αφήνοντας αιχμές για τον Αβραμόπουλο.

Την ίδια στιγμή, έντονες φήμες λένε οτι μετά τον Αβραμόπουλο, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα στηρίξει τον Μεσσήνιο πολιτικό.

Μια άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί έντονα στη ΝΔ είναι οτι η Ντόρα δέχεται εισηγήσεις να σκληρύνει τη στάση της και να θέσει το δίλημμα «ή εγώ ή διάσπαση», να απειλήσει δηλαδή οτι μόνο η εκλογή της εξασφαλίζει την ενότητα στο κόμμα. Τέτοια στρατηγική δεν έχει πάντως αποφασιστεί στο επιτελείο της.

Το παιχνίδι στη ΝΔ έχει σκληρύνει και το κάθε στρατόπεδο βάζει στο παιχνίδι όλα τα όπλα του, ακόμα κι αν κάποια από αυτά χτυπάνε κάτω από τη μέση.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share