29/11/09

Ο Καραμανλής ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε... Show Must Go On....

Ο Καραμανλής ήξερε πάρα πολύ καλά και τα σχέδια που εξυφαίνονταν και τον χαρακτήρα που θα έπαιρναν οι πιέσεις που θα ακολουθούσαν.

Επέλεξε όμως τη σιωπή και την απόκρυψη της αλήθειας από το λαό που τον εμπιστεύτηκε.

Στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήταν κοινό μυστικό πως τα προβλήματα της οικονομίας χρησιμοποιήθηκαν με τρόπο προσχηματικό - παραπλανητικό, με στόχο σε πρώτη φάση να χειραγωγήσουν την κοινωνική σκέψη και...



...σε τελευταία ανάλυση να παροπλίσουν την κοινωνική δράση, προλειαίνοντας το έδαφος για την επερχόμενη μεγάλη κατάρα σε βάρος του τόπου και του Ελληνισμού.

Κι αυτό που επέλεξε, ήταν να πετάξει από τα χέρια του την καυτή πατάτα, αδιαφορώντας για τον τόπο του, για το κόμμα του, για τον Ελληνικό λαό στο σύνολό του.

Ο Παπανδρέου διψασμένος - σαγηνεμένος από την πρωθυπουργική προοπτική, και σκατά να του πέταγε κανείς θα τα τσάκωνε, προκειμένου να τον δει η Μαργαρίτα του πρωθυπουργό μιας χώρας. Όποιας χώρας.

Όπερ και εγένετο.

Ο εφιαλτικός Γολγοθάς για την Ελλάδα μόλις ξεκινά !!!

Η οικονομική δυσπραγία και τα λογιστικά μαγειρέματα, αποδεικνύονται σε βολικό γήπεδο για τους κρατούντες, στον σικέ αγώνα που σχεδίασαν, χωρίς κριτές, χωρίς διαιτητές, χωρίς αρχές και κανόνες, μια λυκοσυμμαχία αδίστακτων συμμοριτών απέναντι σ έναν λαό που βάλθηκαν να εξοντώσουν.

Η υποτιθέμενη φροντίδα για την οικονομική αναστήλωση των ερειπίων που μόνοι τους φρόντισαν να δημιουργήσουν, αποδεικνύεται ως δικαιολογία βολική και εύχρηστη, στην προσπάθειά τους να κωλοδακτυλίσουν τους θεσμούς και την κοινωνία στο σύνολό της, κατεδαφίζοντας το ίδιο το εποικοδόμημα αυτής της χώρας, ασελγώντας αδίστακτα σε συνειδήσεις και αξίες, υπονομεύοντας αδίστακτα και προκλητικά τα όνειρα και την περηφάνια αυτού του λαού.

Ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός:

Να αναδομήσουν το πολιτικό σύστημα έτσι όπως το σχεδίασαν και το υπαγόρευσαν οι χειραγωγοί τους.

Και ταυτόχρονα να του εμφυσήσουν μια ανάσα ζωής, που θα είναι ικανή να το συντηρήσει, στο βαθμό που θα καταφέρουν να θάψουν στα θεμέλια του την παροπλισμένη λαϊκή αντίσταση, στοιχειωμένη με τη λάσπη μιας κοινωνίας παραδομένης στο πολυφυλετικό πλιάτσικο και με εκφυλισμένα αντί - νεοταξικά και χειραφετούμενα αντανακλαστικά.

Τις μέρες που θ ακολουθήσουν, η χώρα θα μπει σ έναν επικίνδυνο κατήφορο.
Σ έναν κατήφορο με πολλά μέτωπα ανοικτά, που το αδίστακτο ΠΑΣΟΚ των πολιτικά άκαπνων χαρτογιακάδων, δε θα διστάσει να διευθετήσει σύμφωνα με τις επιταγές όσων το χειραγωγούν, κι αυτό τίποτε καλό δεν προδικάζει για το λαό και τον τόπο μας.

Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, δείχνει επικίνδυνα συμβιβασμένο μ αυτή την πορεία της καθολικής αποδόμησης, και οι όποιες αποσπασματικές επιμέρους αντιδράσεις, δε συνιστούν.

Ούτε
ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση αντίστασης και διεξόδου.

Ούτε καταδεικνύουν αποφασιστικότητα και θέληση για την ανακοπή αυτής της εφιαλτικής προοπτικής.

Ούτε φυσικά προσδιορίζουν την ηγετική πολιτική δύναμη, την ικανή και αποφασισμένη να μπει μπροστά και να μετατρέψει την υψωμένη γροθιά αυτού του λαού, σε πολιτικό τιμωρό όλων αυτών που τόλμησαν να ασελγήσουν αδίστακτα σε βάρος της περηφάνιας του και της ψυχής του.

Είναι καιρός η βουβή αντίδραση να μετατραπεί σε αποφασιστική κραυγή καταδίκης.
Σε μια φωνή ικανή να τρομοκρατήσει τις κατρουλούδες του πολιτικού, κοινωνικού και εθνικού ενδοτισμού.

Είναι καιρός αυτή η φωνή αντίστασης, να πάρει τα χαρακτηριστικά της οργανωμένης δράσης.

Οι βρικόλακες που λυμαίνονται τον τόπο και τον λαό του, δεν βρίσκονται στην αυλόπορτα του σπιτιού.

Έχουν στρογγυλοκαθίσει στο σαλόνι της Ελλάδας, στους θεσμούς και στην αμυνόμενη κοινωνία της.

Είναι καιρός αυτή η κοινωνία να περάσει στην επίθεση και να μην αφήσει κολυμπηθρόξυλο όρθιο πριν τιμωρήσει παραδειγματικά και τον τελευταίο πολιτικό λακέ που τόλμησε να την ατιμάσει.

Είναι καιρός από την ίδια την ψυχή αυτής της κοινωνίας, να ξεπηδήσει η ικανή και αποφασισμένη πολιτική δύναμη που δε θα συμβιβαστεί και δε θα ολιγωρήσει, αλλά θα ηγηθεί αποτελεσματικά με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο που μας ανήκει..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share