8/12/09

Αστυνομία , ΠΑΝΤΟΥ.... Δικαιοσύνη ΠΟΥΘΕΝΑ !!! (Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο)

Το Ελληνικό κράτος κατέχει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το θεσμό "πακέτο", Βουλευτής και Δικαστής μαζί !!!

Αλααα Ελληνικά, και... Κυβερνά και Δικάζει μαζί, δύο σε ένα... άμα λάχει!!!

Το ανωτέρω αποκλειστικό φαινόμενο του Ελληνικού Κράτους Δικαίου δεν είναι η πρώτη φορά όπου παρατηρείται σε ένα πολιτικό κατεστημένο που όπως όλα δείχνουν, έχει ξεφύγει εντελώς ....





Όπως ο λαός μας συνηθίζει πλέον να λέει...

Αυτά που με τόση άνεση γίνονται σήμερα , ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ δεν γινόντουσαν !!!

Προσέξτε πρίν δείτε το παρακάτω βίντεο , συνελήφθησαν κάποια άτομα απο την αστυνομία, δύο όμως από τους συλληφθέντες τυγχάνει να έχουν εκτός απο τις μολότοφ και... "μπάρμπα στην Κορώνι"...

Σε αυτό ακριβώς το σημείο το δόγμα "Daddy CooL" (Eλληνικά:"Δόγμα Mπαμπάκος") συγκρούεται μετωπικά με το δόγμα "Μηδενική Ανοχή" και γεννούν το κατ'εξαίρεση (!)

Που είναι το περίεργο;; Οτί και τα δύο δογματα είναι κυβερνητικά !!!

Προσέξτε τώρα... ο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγιας (σε ρόλο δικαστή)
ξεχωρίζει τους γόνους των δικών του ανθρώπων απο τους υπόλοιπους συλληφθέντες και διατάσσει ένας(ο γιός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) και ένας(ο γιός γνωστού ηθοποιού) δύο να ελευθερωθούν επί τόπου. (έπεσε τηλέφωνο)

Δηλαδή ο υφυπουργός ξεφτιλίζει αυτό που ( ο λαός ή καλύτερα ο Παπανδρέου) του εδώσε να προασπίσει, το παραμυθένιο Κράτος Δικαίου , γεγονός που και μόνο σαν ενέργεια - όπου ο υφυπουργός εν γνώση του διέπραξε-συνιστά την ουσία σωρίας παραβάσεων κακουργηματικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου αυτού της κατάχρησης εξουσίας.

Βέβαια στη χώρα μας οι βουλευτές έχουν ασυλία διότι εάν λειτουργούσε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας... αλλά ποιός τολμάει να ακουμπήσει τη δημοκρατία τους.

Ρητορικό ερώτημα 1 (αφού ξέρουμε την απάντηση)

Κανένα δημοψήφισμα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών θα γίνει ποτέ ;;;

Ρητορικό ερώτημα 2
(αφού ξέρουμε την απάντηση)

Ποιός νόμος συνταγματικός ή μη , παραχωρεί το δικαίωμα σε πολιτικό πρόσωπο να λειτουργεί αυτεπαγγέλτως για λογαριασμό της Δικαιοσύνης και μάλιστα με αθωωτικές αποφάσεις σε πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα;;;

Ρητορικό ερώτημα 3 (αφού επίσης ξέρουμε την απάντηση)

Μήπως κ.Υφυπουργέ για μια ακόμη φορά με πράξεις και όχι με λόγια εξευτελίζετε Δικαιοσύνη και Αστυνομία μαζί ... εντείνοντας παράλληλα το ήδη φορτισμένο συναίσθημα της κοινωνικής αδικίας που κυριαρχεί παντού ;;;

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ο υφυπουργός συνεχίζει τα αλαα Ελληνικά παπατζιλίκια προσπαθώντας να μας πείσει πως το "άσπρο" είναι μαύρο φωτεινό....

Ο ίδιος δηλώνει στη συνέχεια πως δεν επρόκειτο για συλλήψεις... (γιατί τότε κυνηγούσαν στις ταράτσες οι "μπάτσοι" τα παιδιά κ.υφυπουργέ , για να πέσουν να χτυπήσουν ;;;)

Προσέξτε ο υφυπουργός δηλώνει πως, ήταν διαχείρηση μιας έντονης στιγμής υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα σε πολυκατοικίες ,

(κ.υφυπουργέ;;; Δεν πείθετε κανέναν με το "εγκλωβισμένα" είναι λέξη που δεν ταιριάζει με την περιγραφεί που κάνετε... ΚΡΥΜΜΕΝΑ λοιπόν και όχι εγκλωβισμένα.)


Το καλύτερο βέβαια μας το φύλαξε για το τέλος
, ο υφυπουργός από σύγχυση λέει κάτι που ΔΕΝ θα έπρεπε να πεί.... " είχαν εγκαταλήψει τον οπλισμό τους " (αυτή η πατάτα τώρα, πως σου ξέφυγε κ.Βούγιαααα;)

Πάνω στην αγωνία τους ο υφυπουργός "ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ" γεγονός που επιβεβαίωνει πως, ο υφυπουργός διέταξε να ελευθερωθούν άτομα που γνώριζε πως είχαν και ΟΠΛΙΣΜΟ.

Η πλάκα έχει επίσης εκεί που λέει "Μίλησα με τους επικεφαλής της Αστυνομίας και για να εκτονωθεί η κρίση δεν προχωρήσαμε σε συλλήψεις..."

Μετάφραση "Διέταξα τους επικεφαλής της Αστυνομίας να ελευθερώσουν άμεσα τους δικούς μου και με τους άλλους βλέπουμε τι θα γίνει" (ανάλογα πως θα το προβάλουν τα ΜΜΕ)

Διαφορετική εξήγηση δεν υπάρχει αφού...το ανθρωποκυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που έχουν οπλισμό (όπως επιβεβαιώνει ή μάλλον "καρφώνει" ο υφυπουργός) σε καμία περίπτωση δεν ονομάζετε προσαγωγή αλλά σύλληψη, και...μην παίζουμε άλλο με τις λέξεις κ.Βούγια γιατί στο τέλος θα μας το πείτε και κρυφτούλι.

Απολαύστε τώρα και το βίντεο του STAR στο οποίο αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του ρεπορτάζ.



Μήπως τελικά έφθασε η ώρα να γίνουμε όλοι αντιεξουσιαστές να το διαλύσουμε να τελειώνει αυτή η κοροιδία ;;;;

Διαβάστε επίσης "Μπορεί ένας υπουργός να διατάζει την απελευθέρωση προσαχθέντος;"

Διαβάστε επίσης "Άταχτα παιδάκια ... εκθέσατε το Μπαμπάκα !!!"

Διαβάστε επίσης Γ.Νιώτης: "Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου"





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share