8/12/09

'Εχασε το σκύλο, κι έφαγε και ξύλο !!!!

Το σκύλο του βόλτα έβγαλε ο 28χρόνος Ξενοφώντας Κοντόπουλος, χθες το απόγευμα , κατευθυνόμενος προς το Πεδίον του Άρεως , χωρίς να φανταστεί τι θα του επεφύλασσε η τύχη !!!

Ίσως και ο ίδιος να είχε σκεφτεί εκ των προτέρων ότι δεν ήταν και η πιο κατάλληλη στιγμή, ωστόσο, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα κατέληγε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χάρη στον «υπερβάλλοντα ζήλο» μιας ομάδας αστυνομικών...




Ο Ξενοφώντας Κοντόπουλος είναι κάτοικος της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια.

Για κακή του τύχη, βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος στιγμή , δηλαδή σε σημείο όπου εκτυλίσσονταν μία από τις συνήθεις χθεσινές συμπλοκές.

Το σκυλί του τρόμαξε από τα επεισόδια (και τα σμπάρα) και άρχισε να τρέχει πανικόβλητο...

Εκείνος άρχισε να τον κυνηγά, για να μην τον χάσει, με αποτέλεσμα....


Τα ΜΑΤ όμως που τον είδαν να τρέχει περνώντας από το "πεδίο της μάχης" , έδρασαν ενστικτωδώς (Ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίων) και....

Χωρίς δεύτερη σκέψη...Τον πλάκωσαν στο ξύλο !!!


Όπως αναφέρει στο tvxs.gr ο αδελφός του θύματος, Ανδρέας Κοντόπουλος, του γύρισαν με βία την μπλούζα ανάποδα, δυσχεραίνοντας την αναπνοή του, και τον ξυλοκόπησαν.

Σε αυτή την κατάσταση, τον μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου τον κράτησαν επί ώρες χωρίς καν να του προσφέρουν νερό. Ο νεαρός κατηγορήθηκε από αστυνομικό που συμμετείχε στο επεισόδιο ότι διέπραξε κακουργηματική πράξη.

Άλλωστε, του «χρέωσαν» πως είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορώντας του «με το ζόρι» μία μάσκα, όπως καταγγέλλει ο Ανδρέας Κοντόπουλος.

Ο εισαγγελέας υιοθέτησε τη μαρτυρία του αστυνομικού και ακολουθεί η απολογία του 28χρονου στον ανακριτή.

Με πολλά τραύματα, διάστρεμμα και βαρύ χτύπημα στον αυχένα, το θύμα νοσηλεύεται ακόμη και αυτή την ώρα στον Ερυθρό Σταυρό και φέρεται σοκαρισμένος.

Η οικογένειά του, η οποία διαμηνύει ότι ο νεαρός ουδεμία σχέση είχε με τη διαδήλωση, πόσο μάλλον με τα επεισόδια, θα κινηθεί νομικά εναντίον του αστυνομικού που, όπως υποστηρίζουν, ψευδομαρτύρησε.

Όσο για το σκύλο.... δυστυχώς χάθηκε και αναζητείται !!!!


Όχι απο τα ΜΑΤ...απο τον Ξενοφώντα που μαζί με το σκύλο... ψάχνει να βρεί και το δίκιο του....


Διέρρευσε από: tvxs.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share