19/12/09

Τραπεζίτες Παντός Καιρού !!!

Περίμεναν, πως και πως, οι κυβερνητικοί, για να τοποθετήσουν δικές τους διοικήσεις, στις υπό έλεγχο Τράπεζες, προκειμένου, όπως ευελπιστούσαν, ν΄αλλάξουν οι συσχετισμοί, αλλά και οι απόψεις, σε επίπεδο Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Μόλις χθές, οι ελπίδες τους αποδείχτηκαν αυταπάτες !

Οι τραπεζίτες απέδειξαν, για μια ακόμα φορά, πως........είναι παντός καιρού και υπεράνω κόμματος, παραμένουν δηλαδή πάντα ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και δεν καταλαβαίνουν τίποτα !!!

Όπως όλα δείχνουν δεν δέχονται καμιά κατάταξή τους σε «δικούς μας» και «δικούς τους».

Και με Ράπανο, λοιπόν, και με... Ταμβακάκη και με Πανταλάκη, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αγέρωχη και αμετακίνητη στη θέση της :
Οι διατάξεις του νόμου για τους δανειολήπτες και τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις είναι απαράδεκτες, θα κάνουν μεγάλη ζημιά στις Τράπεζες, αλλά και στην αγορά (?)

Στο μόνο που διαφοροποιήθηκαν οι… ΠΑΣΟΚοι τραπεζίτες , ήταν στο χρύσωμα του χαπιού, με την πρόταξη της γενικής διαπίστωσης, πως, κατά τάλλα, το νομοσχέδιο κινείται προς την σωστή κατεύθυνση...

Δούλεμα σε χοντρό γαζί, δηλαδή!...

Δυστυχώς, το επόμενο χρονικό διάστημα το μέτωπο κυβέρνησης – τραπεζών, θα παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση, καθώς τα σημεία τριβής, διαφωνιών και αντιπαράθεσης, δεν είναι ένα, αλλά πολλά... Αφού πίσω απο της Τράπεζες υπάρχουν Τραπεζίτες και πίσω απο την κυβέρνηση ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ !!!

Διαβάστε επίσης: ΑΙΣΧΟΣ: Με επίδειξη ισχύος απειλούν την κυβέρνηση οι Τράπεζες !!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share